FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dinu Gheorghe, desființat de Daniel Niculae pe Facebook, la miezul nopții: "Winter is coming"

Dinu Gheorghe vs A White Walker
Dinu Gheorghe vs A White Walker

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 13:39

Daniel Niculae a postat un mesaj enigmatic pe Facebook. Imediat prietenii săi de pe rețeaua de socializare au reacționat în comentarii, fiind convinși că postarea atacantului Astrei se refera la Dinu Gheorghe. 

"Cred că majoritatea urmăriţi «Game of Thrones» şi îi cunoaşteţi pe «umblătorii albi» sau «morţii-vii».

Eh, un astfel de «mort-viu», după ce practic a netezit drumul către insolvenţă/faliment a două echipe de mare tradiţie ale fotbalului românesc şi a înglodat în datorii o alta (care, sic, avea să reuşească) îşi dă cu părerea despre fotbal, în general, cu o nonşalanţă aparte.

Noroc că ultimii pe la care a trecut şi-au dat seama la timp şi l-au trimis «Dincolo de zid» pe acest «prieten». Judgement day (Winter) is coming", a scris Daniel Niculae pe Facebook.

Dinu Gheorghe s-a despărțit de Astra în noiembrie 2014, a fost președinte la Dinamo când echipa era în insolvență, până în august 2015, apoi a mers la Rapid, echipă aflată în faliment, în aprilie 2016. În toată această perioadă a fost și analist Digisport.

"Astra are mari probleme. Daniel Niculae nu e o soluție ca titular pentru giurgiuveni. Alibec este accidentat și revine abia peste vreo 3 săptămâni"Dinu Gheorghe aseară la Digi, după Astra- Dinamo 1-4

s-a alăturat și rada

Antrenorul Marian Rada a postat și el pe Facebook legat de acest conflict, parodiind foste declarații ale lui Dinu Gheorghe:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
1242944229084804
Maria Mary  •  24 Iulie 2016, 23:23
Postat de Dumitru Ciobanu pe 24 Iulie 2016, 20:34

DANIEL NECULAIE CARE ESTE RAPIDIST nu ]i este rusine sa vorbeasca el care a cerut falimentul Rapidului la fel si Marian Rada acest individ a vrut bani dela Rapid ,el cit a investit pentru Rapid .niste cersetori.

Vezi ca Rada "cersetorul " a primit 2 % din 200000 euro .....restul banilor ia lasat clubului ....si tot degeaba, asa ca sa - ti fie rusine .

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  24 Iulie 2016, 21:22

Are perfecta dreptate Niculae. Acest "vama" si pe pariu ca nu i se spune degeaba asa, este un PARAZIT

andrei.33
andrei.33  •  24 Iulie 2016, 21:17

Ziar carpit din postari pe facebook. Jenant.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează