FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Dinu Gheorghe taxează atitudinea steliștilor după ploaia de petarde de la derby: "Poate s-au speriat, dar nu sîntem copii!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 21:20

Director general al lui Dinamo, Dinu Gheorghe, a vorbit despre derby-ul pierdut de formația sa în fața Stelei, 1-3.

"Poate cei de la Steaua s-au speriat de petarde, dar nu sîntem copii! Bine că nu s-a mai repetat, că am fi pierdut 3-0", a spus Dinu Gheorghe la Digi, referindu-se la Arlauskis și colegii săi care au plecat la vestiare la îndemnul arbitrului Balaj cînd fanii dinamoviști au început să arunce cu torțe și petarde pe teren.

Oficialul "cîinilor" a comentat și tactica lui Stoican: "Schimbările făcute au fost cele preconizate cînd am vorbit dimineață cu Flavius: Elhamed, Bilinski și Rotariu. Poate s-a mers și pe acest spirit, ca la meciul cu Rapid, să fie doar români în primul «11»".

Citește și: Declaraţia inconştientă a derby-ului! Bărboianu atacă gestul lui Arlauskis: "Credea că-l omoară o petardă?" » Ce spune despre penalty

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
gabrita
gabrita  •  05 Mai 2015, 14:12

854605894625108
Silviu Apostol  •  05 Mai 2015, 12:42

I-auzi la "cel mai viteaz" dintre conducatori " Poate s-au speriat .. "! El , care si-a condus echipele fiind mereu in primul rand DIN SPATE ! Un *** care s-a intors la matca !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

irinaspi
irinaspi  •  05 Mai 2015, 11:54

Stim ca pe lumea asta exista piromani,excentrici,iubitori de adrenalina...Poti si sa-i iubesti dar sa spui ca sa arunci cu petarde este cel mai normal lucru din lume...Si mai ales sa arunci cu petarde in adversari...Foarte sportiv!Zi Gheorghe...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează