FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI SF. GHEORGHE 1-0

Dinu i-a mitraliat pe dinamovişti după meciul cu Sepsi: "Unul dintre cele mai penibile meciuri din istoria echipei! Este mai bine că viitorul pare că nu există"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 23:13

Cornel Dinu, fost antrenor şi jucător la Dinamo, a criticat extrem de dur evoluţia dinamoviştilor din meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, 1-0.

"Acesta este unul dintre cele mai penibile meciuri pe care le-am văzut în istoria lui Dinamo. Echipa nu a putut ieşi din viteza a doua şi nu a schimbat ritmul. S-a chinut. Prima repriză a fost groaznică. La cum arată prezentul, pentru Dinamo este mai bine că viitorul pare că nu există.

La Dinamo este o criză de calitate, din toate punctele de vedere. Este departe de ce juca echipa la venirea lui Contra. Echipa este largă şi nu există circulaţie, nu am văzut nicio combinaţile clare din care să apară o ocazie. Unii dintre jucători nu au ce căuta pe iarbă. Strategia trebuie să fie alta, trebuie investit în jucători tineri, de viitor", a spus Dinu la TV Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
redbuldog
redbuldog  •  22 August 2017, 20:33

Dah bre nea V(d)inule,subscriu si io ,,strategia trebuie sa fie alta,de investiti in tineri.."!Acesti sublimi dar stupizi,manageri, conducatori sa.de la Dinamo,prefera sa tina in lot petarde gen Oliva,Bawab,Romera, Rivaldinho etc.,platiti incomparabil cu tinerii talentati:Olteanu,Patrik,Tarcoveanu, Popa,Neicutescu s.a. care sunt exilati prin tot fotbalul romanesc,ca niste orfani de catre parintii adoptivi,pana isi compromit carierele.Ce departe par vremurile de la inceputurile anilor 2000,cand se promovau pe banda rulanta ,,frumosii nebuni" de la juniori,cu care Dinamo a dominat aproape un deceniu,liga I-a..

vasy86le
vasy86le  •  22 August 2017, 11:13
Postat de iosif_vs pe 21 August 2017, 23:37

Proiectul lui Nicu Badea & Marius Bacria este bomboana pe coliva minamovistilor. Bineinteles ca vor latra, ca adevaratul minamo e in liga 1 ca asa vor ei, dar palmaresul e la Nicu Badea, mai baieti. Si omul are acte pe bune, ca e securist destept. V-a lasat in chiloti, in mijlocul drumului, sa rada toata lumea de voi.

Vezi ca tu vorbesti despre fcsb, desteptule.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 August 2017, 11:14

Nici la blatul ala penibil (al doilea) din acest sezon nu au fost în stare să facă nimic...nu mai vorbim de marii suporteri care au probleme serioase, nu au găsit baterii la telecomanda. Asa e, ei au un singur meci la care isi aduc aminte ca sunt "cei mai tari suporteri din tara" ....in rest, ei aduna mai puțini oameni in tribune decât echipele de liga a 2a

Vezi toate comentariile (41)
Comentează