FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu: „Plec de la Dinamo pentru că sînt mort psihic!“

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2008 00:00

Evenimentul Zilei anunţă în ediţia de miercuri plecarea lui Cornel Dinu de la Dinamo, după ce a stat la acest club peste patru decenii. Dinu acuză convulsiile de la nivelul conducerii tehnice şi administrative. Aflată în cel mai zbuciumat sezon din ultimul deceniu, echipa Dinamo traversează un campionat cenuşiu, riscând să rateze calificarea într-o cupă europeană, notează EVZ

Mister şi-a anunţat intenţia de părăsi clubul din Ştefan cel Mare invocînd motive personale. "Plec, pentru că sînt mort din punct de vedere psihic! E o chestiune ce ţine de eul meu interior. Nu pot să mai rezist zbuciumului din acest club. Cînd ajungi la 60 de ani şi-ţi dai seama că mai ai puţin de trăit, nu mai ai forţa să tratezi evenimentele de zi cu zi cu aceeaşi vigoare ca la 40 de ani", spune Cornel Dinu, pentru EVZ.

"Nu vreau să mă retrag definitiv din fotbal"
Acesta a precizat că nu le-a comunicat decizia finanţatorilor, dar au fost nişte discuţii în urma cărora a dat de înţeles că va pleca. "În momentul în care voi avea o opţiune de a pleca în altă parte, îmi voi oficializa plecare. Undeva unde să am confortul necesar stării mele de spirit. Nu vreau să mă retrag definitiv din fotbal. Aştept să găsesc alte opţiuni pentru a merge mai departe", a adăugat Dinu.

"Nu plec că vine Rednic"
Acesta a vorbit şi despre readucerea lui Mircea Rednic lui Dinamo şi dacă acesta este motivul pentru care a decis să plece. "Eu n-am avut un raport tensionat cu Mircea Rednic. L-am apreciat pentru că a avut o atitudine fair-play faţă de mine. Am colaborat bine în precedentul mandat. Singura remarcă pe care am avut-o la adresa lui a fost pregătirea pe care a făcut-o în vara anului trecut. A intervenit o relaxare care ne-a costat la meciurile din preliminariile Ligii Campionilor şi care încă se simte la echipă", a încheiat Mister în interviul acordat Evenimentului Zilei.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (36)
 •  09 Aprilie 2008, 17:18

Imi pare sincer rau ca pleaca Dinu insa, era de asteptat!!!! In cloaca in care se afla acum acest club, Dinu nu a ma rezistat! Ma bucur pentru el! Oricum, sper sa ramana in fotbal pentru ca are multe de spus si de aratat! Lucrurile ar fi mult mai seci fara prezenta sa!!

 •  09 Aprilie 2008, 16:10

Nu mor CAII când vor câinii !!! Acest bărbat, sunt sigur că va rămâne la Dinamo. Cred că merită o statuie lângă Ivan Patzaichin în parcul Dinamo pe care l-a slujit atâţi amar de ani.

 •  09 Aprilie 2008, 15:41

sunt dinamovist.ce s-a intamplat anul asta mi-a pus capac.circul de la echipa te indeparteaza.dinu e un monument,poate voi,cei care-l jigniti,uitati ca este cel mai mare jucator pe care l-am avut...pacat.suferinta lui e vizibila,nu mai poate sta langa oameni ca turcu...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează