FOTBAL  »  Superliga  »  

"Discuţiile despre arbitraj sînt artificiale"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat că nivelul arbitrajului a crescut în acest campionat, dar recunoaşte că s-au făcut şi greşeli. "Au fost şi vor mai fi greşeli, însă credibilitatea arbitrilor a crescut. Acest proces este mai amplu şi va mai dura patru, cinci ani! Acest sezon a fost unul corect. Nu am mai apelat la arbitri străini şi UEFA a apreciat acest lucru, iar Tudor şi Deaconu au fost promovaţi încă o treapta în arbitraj. Şi în situaţia lor mai sînt doi arbitrii", a spus Lupescu.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
 •  07 Mai 2008, 15:23

Ti-a crescut tie glicemia si ai facut hiperdiabet idiotule.Unde a crescut arbitrajul, ma spurcatule.Esti sluga lu' jiji , nasu , porumboiu etc.Nu mai vrem sa auzim de voi.Plecati de la FRF.

 •  07 Mai 2008, 14:48

mai convins inca o data ca nu ai nici-un dram de educatie.auzi:"director general"dute mai carpa si te impusca sluga lui dinamo!

 •  07 Mai 2008, 14:24

Domnule Lupescu, dupa declaratia "Tudor a arbitrat de nota 10 " nu mai este nimic de spus sau de comentat. Parerea mea despre dtra este formata si sincer ati ajuns mai rau ca cei pe care acum 5 ani i-ati contestat si injurat de mana cu Prunea. Dupa atatia ani petrecuti in Bundesliga credeam ca ati luat corectitudinea germana si nu nesimtirea lor . Pacat, in ochii multora sunteti acum o nulitate cumparata cu ceva arginti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează