FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL » DINAMO - FV DUDENHOFEN 6-0

Distractie

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2008 00:00

Brazilianul Thiago a jucat bine în primul său meci pentru “cîini”.

Thiago, brazilianul de jumă­ta­te de milion de euro al “cîinilor”, a debutat aseară în ami­calul pe care roş-albii l-au cîşti­gat cu 6-0 contra amatorilor de la Dudenhofen ( liga a 6-a germană).

Mijlocaşul stînga de 23 de ani a dat satisfacţie în cele 45 de minute în care a jucat. Şi-a pus în valoare cali­tăţile ce l-au recomandat pen­tru transfer, viteză şi centrări bune, arătînd că ştie şi cu mingea. Iar Andrei Cristea a debutat cu gol la doar două minute de la intrarea sa pe teren!

Dinamo - FV Dudenhofen 6-0

Au marcat: Alexe (25), Miranda (38), A. Cristea (48), I. Iordache (57), Dănciulescu (59 - pen), Blay (63)

Dinamo în prima repriză: Matache (30 Romanovs) - Homei, D. Grigore (24 Peka­rici), Izvoranu, Pulhac - Alexe, Boştină, Vra­nj­­kovici (12 Bucşă), Thiago - Miranda, Damas­chin

Dinamo în repriza secundă: Romanovs (70 Dolha) - Blay, L. Goian, Pekarici (82 Bucşă), Diabate - Torje, Ropotan, Boştină (62 Alexe), I. Iordache - A. Cristea, Dănciulescu.

Azi, ultimul amical

Dinamoviştii dispută azi, la ora României 19:00 ultimul amical al stagiului din Germania, iar adversar va fi Kickers Offenbach. La echipa care acum activează în liga a treia a nemţilor a jucat şi actualul antrenor secund al “cîinilor”, Jean Vlădoiu, în primăvara anului 2000. Amănunte despre meci şi fotografii în timp real, pe www.dinamovisti.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  27 Iunie 2008, 11:12

FV Dudenhofen =))))))))

 •  27 Iunie 2008, 02:24

Zicu va e inca ranit? ~^

Vezi toate comentariile (2)
Comentează