FOTBAL  »  Superliga  »  A PLECAT CORAŞ

Divorţ

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

Adus în 2004 la UTA de Sandu Ion, Marcel Coraş a părăsit ieri clubul. Sosirea noului director executiv, Adrian Alexandrescu, în urmă cu 10 zile, l-a împins pe linie moartă pe Marcel Coraş.
De ieri, Coraş a părăsit definitiv funcţia de director sportiv, dar şi clubul. "Dulapul" a condus efectiv UTA, împreună cu Paul Cazan, după retragerea lui Nicolae Bara, în toamnă. "A fost o despărţire de comun acord, după o perioadă frumoasă în care am încercat să-mi aduc aportul cum am putut mai bine la bunul mers al lucrurilor", s-a limitat să spună Coraş.

Fostul internaţional a venit la UTA ca director sportiv, în 2004, adus de Sandu Ion, după o perioadă excelentă la ACU Arad, club pe care l-a dus din campionatul judeţean pînă în liga secundă în numai trei ani. A lipsit o jumătate de an, în 2005-2006, fiind reactivat în retur de Gigi Borugă. Acum, plecarea sa a fost grăbită de ratarea aducerii lui Guriţă, jucător care s-a antrenat cu UTA, dar care ar fi fost la a treia legitimare în acest sezon. Faptul că Marcel Coraş nu a sesizat incompatibilitatea l-a înfuriat pe Nicolae Bara. Coraş va fi înlocuit în funcţia de director sportiv de Cazan, retrogradat din poziţia de director executiv.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează