FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

Doar o săptămînă fără serviciu » Pustai și-a găsit echipă după episodul Rapid

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 15:48

Cristi Pustai, 49 de ani, a plecat de la Rapid în urmă cu o etapă, iar după ce a devenit liber de contract s-a dus acasă la Mediaș pentru odihnă.

Între timp, tehnicianul s-a înțeles cu oficialii lui Gaz Metan unde a fost numit în funcția de consilier tehnic, acesta neavînd dreptul să mai antreneze în Liga 1, după ce a pregătit deja două echipe în acest sezon (ASA Tg. Mureș și Rapid).

" Cristi Pustai nu e antrenorul echipei, pentru că nu poate să activeze la o a treia echipă în acelaşi sezon. El a venit azi la la Mediaş cu titlu voluntar, fără nici un fel de recompensă, nimic, să-l ajute pe Balaur. Balaur este antrenorul principal interimar. Pustai a venit fără nici un fel de pretenţie materială, nu ocupă nici o funcţie oficială în cadrul clubului.

El este de aici, din Mediaş, şi a zis că vine să pună umărul să-l ajute pe Balaur. Să mai aduci un antrenor acum cu şase etape înainte de final e greu, nu cunoaşte jucătorii, e mai dificil. Pustai nu va sta pe banca tehnică, sub nici o formă, îl va ajuta pe Balaur cu sfaturi, cu vizionări, poate mişcări tactice în teren. Balaur rămâne în continuare răspunzător pentru rezultate, are un consultant tehnic doar", a declarat Ioan Horoba pentru Mediafax.

Tehnicianul originar din Mediaş şi-a început cariera la Gaz Metan Mediaş în 1987 şi a mai antrenat echipele Unirea Alba Iulia, Chimica Tîrnăveni şi Pandurii Tîrgu Jiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  22 Aprilie 2015, 18:15

gaz metan medias, asa tg mures si rapid le-ati uitat? si pe aastea le-a antrenat

marelerapid
marelerapid  •  22 Aprilie 2015, 00:07

felicitari domnule profesor !!! sunteti un om cu mare caracter si ne bucuram toti ca v-ati revenit repede. meritati !!! FZR

mama.is.here
mama.is.here  •  21 Aprilie 2015, 19:41

respect domnule profesor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează