FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doi jucători ca și plecați de la Steaua » Patronul a dat ordin clar: "Unul doarme pe teren, celălalt nu mai poate să joace fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 22:07

Paul Papp și Timo Gebhart au intrat în gura lui Gigi Becali după ultimele prestații avute în tricoul Stelei. Patronul campioanei României a lăsat de înțeles că cei doi vor pleca în vară.

...DESPRE PAUL PAPP

"S-a umplut paharul cu Papp. Când a făcut greșelile alea cu Mirel i-am zis să-l lăsăm să joace, am trecut cu vederea. Acum deja s-a umplut paharul. Nu se poate ca tot timpul să ne distrugă în halul ăsta. Înseamnă că el are momente când doarme în teren. El are un defect că iese din joc la un moment dat și nu mai știe pe ce lume se află. Nu iau nicio măsură, l-am lăsat pe Reghe să-și facă poftele. Încă mai am încredere în Reghe și echipă. Mai aștept două, trei meciuri să vedem ce se întâmplă", a declarat Becali la Digisport.

...DESPRE TIMO GEBHART

"Gebhart, săracul, nu mai poate să joace fotbal. Când a venit la Steaua am făcut două contracte cu el. Primul cu 5.000 de euro timp de șase luni și după aia îi prelungeam pe alți doi ani. Eu am vorbit cu Reghe și i-am spus că îi dau 5.000 pe lună, nu-i nicio problemă. Eu cred că nu va da nici jumătate de gol. În meciul cu Voluntari, dacă aveam un alt fotbalist în locul lui, cred că am fi câștigat meciul. El nu mai poate să joace fotbal. Pe mine nu poți să mă păcălești după ce văd câteva faze", a adăugat Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
100002473541087
Danut Ognean  •  09 Martie 2016, 13:09

epave tot lotul fcsb-ului

nebraska
nebraska  •  09 Martie 2016, 09:48

Cu timo si adi popa/Venim sa cucerim Europa.

1562728990660817
Gorki Jivago  •  09 Martie 2016, 09:00

Aa reinviat GEGEL ***!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează