FOTBAL  »  Superliga  »  TITULARI

Doi pe trei

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2008 00:00


Andone îi vede pe Dorsin şi pe Hirschfeld titulari. Şi Peralta ar putea începe "returul" în prima echipă. Ioan Andone spunea, la finalul stagiului din Antalya, că echipa sa a avut cea mai fructuoasă campania de achiziţii în Liga I. Argumentele "Fălcosului" vizau aducerea celor doi jucători cu experienţă în Liga Campionilor, Lars Hirschfeld şi Mikael Dorsin.
"Fălcosul" a lăsat ieri să se înţeleagă că cei doi vor fi şi titulari în 2008. "Vor fi doi titulari dintre jucătorii veniţi în pauza de iarnă. Să vedem, ar putea fi şi un al treilea jucător", a spus tehnicianul. Al treilea jucător indicat de Ando este Sixto Peralta, care ar putea apărea în primul unsprezece în funcţie de cît de rapid va ajunge la un nivel optim cu pregătirea fizică. Antrenorul l-a lăudat pe jucător pentru prestaţia din a doua repriză a amicalului cu Arsenal Kiev: "A intrat bine în meci deşi nu avea decît 5 antrenamente cu noi. E un jucător cu experienţă, un adevărat număr 10".

Sunat de Dorinel
Oliveira trebuie să le dea un răspuns arădenilor pînă pe 30 ianuarie. Mijlocaşul portughez are şi varianta unui împrumut la Vaslui, jucătorul fiind sunat ieri, conform unor surse, de fostul său antrenor Dorinel Munteanu. "O să analizez foarte bine şi o să le dau un răspuns celor de la Arad", a declarat "Oli". (Valentin Şchiopu)

Mojica la Blooming

Preşedintele "vişiniilor", Iuliu Mureşan, a decis să-i dea drumul mijlocaşului Gualberto Mojica în ţara sa natala, la formaţia Blooming Santa Cruz. "Am semnat actele şi ne-am dat acceptul ca Mojica să rămână în Bolivia. Poate e mai bine şi pentru el", a comentat Mureşan. Bolivianul nu a bifat nici o prezenţă într-un meci de campionat de la venirea lui Ioan Andone. (Cosmin Lucaci)

Acord
Ieri, preşedintele feroviarilor, Iuliu Mureşan şi cel al "Bătrînei Doamne", Nicolae Bara, s-au întîlnit la Cluj şi au luat cina împreună. "Ne-am înţeles cu domnul Bara. Nu cred că va fi vreo problemă cu acestă restanţă", a spus Iuliu Mureşan, referindu-se la plata datoriei de 180.000 de euro plus TVA, pe care UTA o are faţă de CFR în contul transferurilor lui Roszel şi Fl. Dan. UTA a obţinut chiar mai mult: împrumutarea mijlocaşului Mărginean pînă în vară şi acceptul de-a negocia cu Oliveira. "S-a rezolvat", a declarat şi Bara, pentru citynews.ro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează