FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / INTERVIU

„Doi-trei joacă, restul sînt pietoni!”

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

Ion Pîrcălab a acuzat ieri situaţia de la echipă, i-a pus la colţ pe şefi şi a criticat jocul actual al dinamoviştilor

Fosta glorie a roş-albilor, Ion Pîrcălab, a făcut ieri un rechizitoriu dur celor de la Dinamo! "Impresia pe care o lasă acum echipa este proastă. Nota 4, poate 5, rar de tot 6, dacă ne referim la momente ale jocului. Se evoluează fără convingere, fără inimă, fără minte. Haos e cuvîntul de ordine. Aşa se întîmplă cînd doi-trei fotbalişti joacă, iar restul sînt pietoni, care trag de viaţă ca să treacă timpul!", a declarat ieri cel supranumit în urmă cu patru decenii "Săgeata Carpaţilor".


Premoniţiile lui Pîrcălab nu sînt deloc optimiste pentru "cîini": "Dacă se va continua cu acest joc, Dinamo pierde locul 6. Acum nu arată a echipă de cupele europene. Nici nu ar merita, după cum arată în prezent! Seamănă a formaţie mediocră de mijlocul clasamentului, care nu leagă trei victorii la rînd".

Ce spune Pîrcălab despre...

Cauzele declinului:

" din lot nu se înţeleg. Să aleagă un singur care să conducă echipa şi cu vorba bună, şi cu nuiaua"

Transferuri:

"Miranda se caută prin iarbă, ce să zic? Nu se justifică venirea lui. Nici a lui Torje. Cu patru milioane de euro puteam aduce fotbalişti adevăraţi. Mai aştept să vedem ce-or să arate amîndoi, deşi nu ştiu cîtă răbdare vor mai avea suporterii cu ei"

Antrenori:

"Dacă va continua aşa, cu schimbat sistemul de joc peste noapte, cu reproşuri la jucători, pe Mulţescu nu-l prind Sfintele Paşti! De fapt, dacă nu cîştigă la Bistriţa, e mîncat! Deja cred că se caută al cincilea antrenor al sezonului"

Evoluţii:
"Trăim doar prin Lobonţ. Dacă răceşte băiatu' ăsta... Mai e şi Bratu, aleargă pe margini, dar nu intră la combinaţii. Jucătorii nu se ajută între ei, parcă ar fi duşmani!"

Cifrele lui Pîrcălab:
- 66 de ani, fost atacant de marcă al "cîinilor", în prezent observator la liga secundă
- 14 ani petrecuţi la Dinamo, între 1954-1959 şi 1961-1970
- 4 titluri de campion
- 2 Cupe ale României
- 232 de meciuri şi 66 de goluri în prima divizie
- 38 de selecţii şi 5 goluri la echipa naţională
- 20 de meciuri şi 5 goluri pentru Dinamo în cupele europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  12 Martie 2008, 21:47

Respecta pasii de mai jos si o sa ai parte de castiguri free.: 1. Mai intai intra pe b* u* x *.to. (fara stelute si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie refferer SCRIE: cata923 (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe citeşte zilnic Gazeta Sporturilor si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pen

 •  12 Martie 2008, 18:15

bai redsef2005 si totzi dinamovistii sunteti niste hoti vreti sa luati campionatu pe bani rusine este doar un sport RUSINE VOUA SI ALTORA ca voi

 •  12 Martie 2008, 16:59

ADEVARAT ARE DREPTATE SI PARCALAB ..NUMAI ARFE AU IN CAP,NUMAI FITZE,MARI FOTBALISTI ....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează