FOTBAL  »  Superliga  »  DOSAR

VIDEO După cazul Rapid, încă doi ultrași din Superliga ar putea fi arestați pentru 30 de zile! Ce acuzații li se aduc

Doi suporteri din Peluza Nord Craiova au fost reținuți. Foto: Captură IPJ Dolj
Doi suporteri din Peluza Nord Craiova au fost reținuți. Foto: Captură IPJ Dolj

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 17:09 / Actualizat marti, 19 martie 2024 17:56

Fenomenul arestărilor în rândul suporterilor continuă în România. După cazul de la Rapid, în care liderul de galerie Liviu Ungurean „Bocciu” împreună cu alți membri ai galeriei giuleștene au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, împotriva altor doi suporteri ai unui club din Superliga s-ar putea lua aceeași măsură, însă într-un scandal diferit față de cel precedent.

Doi suspecți au fost reținuți de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj pentru vandalizarea clubului FCU Craiova, cu o zi înaintea derby-ului local cu Universitatea Craiova, disputat pe 10 martie, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, în cadrul etapei 30 a Superligii.

Doi suporteri din Peluza Nord, arestați pentru 30 de zile pentru vandalizarea sediului FCU Craiova?

Din informațiile GSP.ro, cei doi bărbați sunt membri ai Peluzei Nord Craiova, cea care o susține pe Universitatea, și vor fi duși în fața procurorilor, în cursul zilei de miercuri, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

VIDEO. Cum au fost reținuți cei doi suporteri

IPJ Dolj a emis un comunicat despre cazul infracțiunii de distrugere.

În continuarea cercetărilor privind evenimentul produs în dimineața zilei de 09 martie a.c., în municipiul Craiova, prin care persoane necunoscute ar fi aruncat cu o substanță necunoscută pe peretele exterior și pe ușa de acces ale unui magazin aparținând unui club sportiv, în această dimineață, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Craiova au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova.

Cu această ocazie au fost ridicate mai multe mijloace de probă, două persoane fiind conduse la audieri. Astfel, în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, polițiștii au dispus reţinerea a doi bărbați, de 33 și 20 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

În cursul zilei de mâine, 20 martie, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.
- comunicat emis de IPJ Dolj, marți, 19 martie

+17 FOTO

Cum a reacționat Universitatea Craiova după vandalizare

Imediat după vandalizarea sediului, clubul patronat de Mihai Rotaru a reacționat delimitându-se de cele petrecute.

Afectată și stropită cu aceeași substanță a fost și o mașină marca Mercedes a clubului, având FCU la numerele de înmatriculare.

„Având în vedere evenimentele petrecute în această dimineață pe raza municipiului Craiova, rugăm presa ca, până la terminarea anchetei, să se abțină în a trage concluzii privind identitatea celor responsabili.

În același timp, Universitatea Craiova condamnă orice tip de acte de vandalism, indiferent de autorii acestora, și roagă instituțiile statului să depună toate eforturile pentru a afla în cel mai scurt timp cine sunt responsabilii pentru aceste acte reprobabile”, transmitea într-un comunicat Universitatea Craiova.

Citește alte știri din fotbalul intern:

Patronul din play-off l-a sunat pe Șumudică: „Mi-a zis că eu voi fi următorul antrenor al echipei” + „Iau titlul la pas!”
OFERTĂ
Patronul din play-off l-a sunat pe Șumudică: „Mi-a zis că eu voi fi următorul antrenor al echipei” + „Iau titlul la pas!”
„Joc singur în echipa asta, restul sunt «bullshit»!” » Juan Bauza, vedeta lui Mititelu, a răbufnit la Ploiești
PETROLUL - FCU CRAIOVA 1-0
„Joc singur în echipa asta, restul sunt «bullshit»!” » Juan Bauza, vedeta lui Mititelu, a răbufnit la Ploiești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
paolo18
paolo18  •  20 Martie 2024, 07:12
Postat de danutcornel pe 19 Martie 2024, 21:30

si pe mustata gigistul bercenarul nul aresteaza nimeni?

N-a dat in cap nimanui...

danutcornel
danutcornel  •  19 Martie 2024, 21:30

si pe mustata gigistul bercenarul nul aresteaza nimeni?

superdaniel72
superdaniel72  •  19 Martie 2024, 21:25

Erau brutatioci mititei si asa vor ramina toata viata lor, le spune numele...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează