FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dorinel Popa, de la Brăneşti, visează să ajungă în Ghencea: "Steaua? E şansa carierei mele!"

Articol de - Publicat luni, 20 decembrie 2010 00:00

Mijlocaşul pe care a pus ochii MM povesteşte că urmăreşte ştirile, aşteptînd să audă că Victoria a acceptat oferta roş-albaştrilor


Surpriza lui Mihai Stoica pentru campania de achiziţii din iarna asta, Dorinel Popa e bulversat şi fericit că a ajuns să fie dorit în Ghencea. Mijlocaşul central în vîrstă de 22 de ani, cu două goluri înscrise în prima parte a sezonului, povesteşte cum a evoluat din Liga a treia pînă pe lista Stelei.


- Dorinel, numele tău e pomenit cînd se vorbeşte despre ţintele pe care Steaua şi le-a propus pentru iarna asta...
- Da, am remarcat şi eu. Mă uit la televizor şi văd ştiri cu mine.

- Şi eşti pregătit să faci pasul spre Ghencea?
- Eu îmi doresc, îţi dai seama, dar în situaţii de genul ăsteia, tot ce pot face e să aştept. Fără acordul Victoriei Brăneşti n-am cum să plec nicăieri. Sper totuşi să se rezolve şi să ajung la Steaua.

- Cît de important ar fi transferul pentru tine?
- E vorba despre o şansă, normal. În fotbal, nu ştii dacă ofertele revin. E vorba de Steaua, un club atît de important...Mă gîndesc şi că acum patru ani jucam în "C", la Focşani. Deci ar fi un progres important, zic eu.

"Îmi place de Bogdan Stancu"

- Ai jucat mai multe posturi la Brăneşti. Care te caracterizează de fapt?
- Aşa cum a zis şi Ilie Stan, antrenorul meu, sînt mijlocaş central. Aşa dau randamentul cel mai bun. Dar am fost folosit şi pe banda dreaptă, ca fundaş sau ca mijlocaş.

- Îţi place vreun jucător al Stelei? Te-a impresionat vreunul în meciul direct?
- Da, Bogdan Stancu. Nu zic de el doar fiindcă a marcat multe goluri. Pur şi simplu, îmi place stilul lui, mi se pare un fotbalist foarte, foarte bun, capabil să pună în dificultate orice adversar.

- Dar cunoşti personal pe cineva de la Steaua?
- Nu...Aaa, ba da! Mă ştiu cu Eric Bicfalvi, cu care am fost coleg pentru o vreme la Gloria Buzău. Dar sînt sigur că m-aş acomoda în Ghencea. Oricum, aş face absolut tot ce depinde de mine ca să reuşesc.

"Ce contract aş cere la Steaua? Ăsta e ultimul lucru la care mă gîndesc. Sînt tînăr, am timp să cîştig bani. Vreau să arăt că sînt fotbalist!"
Dorinel Popa, mijlocaş Brăneşti

"Nimeni nu a discutat pînă acum direct cu mine despre Steaua, nici măcar oamenii de la Brăneşti. Aştept să se înţeleagă cluburile întîi"
Dorinel Popa, mijlocaş Brăneşti

"Dorinel Popa e noul Ilie Stan, eu aşa zic. Adică are aceleaşi calităţi pe care le aveam eu, polivalenţă şi şut foarte puternic"
Ilie Stan, antrenor Brăneşti

3 echipe a bifat în carieră Dorinel Popa: Focşani, Buzău şi Brăneşti. Pînă în vara trecută, mai avea doar două prezenţe în Liga 1, în tricoul Gloriei

350.000 de euro cere Brăneştiul ca să-l lase pe Popa la Steaua. Roş-albaştrii au propus cu 100.000 de euro mai puţin

"Avem cîţiva jucători pe listă, dar n-o să mai procedez ca în trecut, cînd aruncam cu banii. Acum voi renunţa la achiziţii dacă nu scad preţurile!"
Gigi Becali, patron Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează