FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

Dorinel explică scandalul de la Oțelul: „Face parte dintr-o grupare politică, nu are voie! Soția mea a fost agresată”

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 11:09 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 11:58

Antrenorul Oțelului Galați, Dorinel Munteanu, a comentat la conferința de presă dinaintea meciului cu Dinamo disensiuniunile avute cu fostul președinte interimar al clubului, Robert George Florea.

Oțelul Galați o întâlnește duminică pe Dinamo. Dar în conferința de presă premergătoare partidei de pe „Arcul de Triumf”, antrenorul Dorinel Munteanu s-a referit și la conflictul care a zdruncinat clubul în ultimul timp, soldat cu demisia președintelui interimar Robert George Florea.

Prunea a sesizat un „handicap” la FCSB: „E o problemă majoră, poate da totul peste cap!”
FCSB
Prunea a sesizat un „handicap” la FCSB: „E o problemă majoră, poate da totul peste cap!”

Dorinel Munteanu: „A fost o discuție bărbătească”

„Îi asigur pe toți gălățenii că vestiarul este liniștit. Tot acest circ a început din decembrie, nu de acum. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre domnul fost președinte, pentru că din ce a spus dânsul nici măcar un sfert nu a fost adevărat. 

A fost o discuție bărbătească între mine și cei doi, dar probabil că dânsul, venind din alt domeniu, nu s-a acomodat în fotbal. În fotbal mai sunt și momente tensionate. Cel mai tensionat moment a fost când au cerut documentele, cum ar veni, să mutăm contabilitatea la dânșii în birou.

Ceea ce nu mi s-a părut normal, după o lună jumătate de când au venit ei. Nici bine nu s-au așezat pe scaun, au cerut niște lucruri pe care le vom preda numai organelor competente. Contabilitatea nu fuge de la stadion, putea să meargă liniștit, să citească orice dosar.

Domnul președinte putea, dar domnul secretar în niciun caz, pentru că face parte dintr-o grupare politică. Conform statutului, nu ai voie să faci parte din conducere sau din administrație. Acele alegeri nu au fost bine intenționate, cel puțin această alegere a domnului secretar.

Chiar el a apelat să aducem contractele jucătorilor să le studieze dânsul. În ce calitate, nu pot să-mi dau seama. Sunt o parte din contestatarii mei, probabil. Imaginea orașului Galați și sufletul suporterilor este echipa. Trebuie s-o punem pe primul loc. 

Domnul președinte, pe data de 4 ianuarie 2024, mi-a promis un lucru și nu s-a ținut de cuvânt. Sub nicio formă eu sau mai ales soția mea, care a fost agresată de câțiva oameni pe toate rețelele de socializare... 

Nimeni nu știe ce rol a avut soția mea, împreună cu mine, de când am preluat echipa. Să o aducem din întuneric, de unde am preluat-o, să o aducem la lumina SuperLigii. Această discuție va continua”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferința de presă înainte de Dinamo – Oțelul.

Dorinel Munteanu l-ar fi refuzat pe Robert George Florea „din orgoliu”

Președintele interimar Robert George Florea a decis să demisioneze după ce Dorinel Munteanu și soția sa, Paulina, au refuzat să-i pună la dispoziție mai multe documente din contabilitatea clubului - potrivit cotidianului viața-liberă.ro.

Publicația amintită susține că, din orgoliu, „Neamțul” n-a vrut să-i pună documentele la dispoziție lui Florea. Funcția a fost preluată între timp de Alexandru Manole.

VIDEO. Csaba Asztalos: „CNCD s-a autosesizat după declarațiile lui Dorinel Munteanu”

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Mai puteți citi:

Dennis Man este cel mai bun dribleur din Serie B! Ce poreclă i-au pus italienii extremei române

Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo: „N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
x101y
x101y  •  17 Februarie 2024, 15:37

Fenomenul Dorinel, este bântuit de demonii dezalcolizării. Se crede deosebit de important, recordmenul selecțiilor la națională cu ajutorul lu' nea Pitzi barbugiul, evident, doar ca să-l detroneze pe Gică. Cred că moldovenii sunt cam săraci cu duhul, din moment ce-i acceptă fitzele de țăran care stie doar sa scuipe și să-njure, atât. Și-acum, și-a adus și soția în conducerea clubului, să conducă, ce?!? Probabil, lăzile de cartofi și morcovi la cantină. Sau, mai bine, să între în politică, cred că se pricepe mai bine acolo. Mulțumesc, Gsp că ne dați subiecte de dezbatere.

iung811
iung811  •  17 Februarie 2024, 15:20

A trăit degeaba în Germania atâția ani! Nu a învățat nimic. Ce treabă are el cu actele contabile ale clubului?

cryrad1975
cryrad1975  •  17 Februarie 2024, 15:08

tot respectul pentru munca de antrenor dusa de Dorinel,cu rezultate ce nimeni nu se astepta. dar din pacate in spatele muncii sunt si foarte multe aspecte negative. de ce nu e transparenta sa vina sa zica ce salariu are dumnealui, sotia sa, etc?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează