FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dortmund a renuntat la Goian

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2007 00:00

Dortmund a renuntat la Goian
Interesati si de fundasul Dorin Goian, nemtii de la Borussia Dortmund l-au achizitionat ieri pe stoperul Robert Kovac, de la Juventus Torino. Astfel, Goian a iesit definitiv din calculele trupei antrenate de Thomas Doll, singura varianta pentru fundasul Stelei raminind Stuttgart, campioana la zi a Germaniei. Steaua solicita in schimbul sau 4,5 milioane de euro, jumatate din suma urmind sa fie platita lui FCM Bacau. (Andrei Craitoiu)

Zicu ironizat
Gigi Becali a trimis sageti ieri in directia rivalei din stefan cel Mare, care a acceptat sa-l ia pe Zicu, desi il poate pierde in orice moment. " Dinamo a investit masiv? Ce a investit? Ce salarii le da jucatorilor, fiindca am inteles ca, de fapt, Zicu e platit de Dinamo Kiev, de sahtior, nu de Dinamo Bucuresti. O sa vada toata lumea in august cine e cea mai tare echipa din Romania, Steaua sau Dinamo. Sa vedem cine va juca in grupele Champions League", a spus Becali.

Becali da inapoi
Cu 5 saptamini inaintea debutului viitorului sezon, Gigi Becali anunta ca este dispus la concesii in fata fanilor. "O sa vorbesc cu suporterii ca sa fie liniste. Ei au meseria lor, serviciile lor si sint, pina una alta, suporteri Stelei. Ei trebuie sa vina si sa plateasca biletul si or sa vada ca nu vor asculta muzica religioasa asa cum am spus, o sa renunt la ideea aia", a declarat Becali.

Bicfalvi s-a refacut
Absent din lotul Stelei in primul cantonament al verii din cauza unei accidentari la coapsa stinga, Eric Bicfalvi s-a refacut total. "Sint apt suta la suta si astept sa merg cu baietii in stagiul din Austria pentru a incepe pregatirea", a declarat ieri Bicfalvi, adus de la Jiul pentru 300.000 de dolari. El a primit din partea clubului un apartament, situat linga Plaza. "Bucurestiul e un oras extrem de agitat, eu eram obisnuit cu linistea din Petrosani", a caracterizat el viata din Capitala. (Corina Marinas)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează