FOTBAL  »  Superliga  »  15 ANI DE LA MOARTEA LUI CÂTÂLIN HÎLDAN

Două amintiri sensibile cu Hîldan » Coincidență stranie: ce a făcut cu o seară înainte de amicalul de la Oltenița

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2015 09:20

Dinamo programase pentru începutul lunii octombrie două amicale, la Cîmpulung și la Oltenița. În seara zilei de 4 octombrie, se merge la ziua lui Vali Năstase. Iar Adrian Mihalcea a povestit în cartea jurnalistului Ioan Chilom:

"Abia acum îmi dau seama că, în seara aceea, Cătălin a avut o stare specială. Curios că s-a făcut remarcat doar printr-o preferință cam ciudată pentru o petrecere, solicitînd orchestrei să cînte o melodie a Ilenei Sărăroiu.

"Dacă moartea nu vrea bani, vrea copii și oameni mari". A ascultat-o o dată, a mai cerut s-o audă încă o dată, după care a plecat. Este clar că el se afla pe un teritoriu străin nouă, atunci".

"Domnule, mă simt excelent!"

Pe 5 octombrie 2000, în amicalul cu Șantierul Naval Oltenița, scorul era 5-0 pentru roș-albi în fatidicul minut 74. La Cernica, fratele său, Cristi, fostul rugbyst, se roagă pentru sănătatea familiei. La Oltenița, la pauză, secundul lui Cornel Dinu, Cornel Țălnar, l-a anunțat pe Cătălin că nu are rost să mai intre și pentru repriza a doua.

Fusese un sezon extenuant, iar Hîldan mersese și la Euro 2000 cu echipa României. Replica lui Cătălin către antrenor: "Domnule, dar mă simt într-o formă excelentă, vreau să continuu și, dacă voi simți că voi obosi, o să fac semne să mă schimbați!". N-a mai putut face nici un semn. S-a prăbușit din senin, după ce plecase cu mingea de la 16 metri spre centrul terenului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
cobra_z
cobra_z  •  04 Octombrie 2015, 08:56

de ce Haldan si nu Dumitrache , Dudu Georgescu sau alte glorii dinamoviste ? pentru ca un copil care isi da viata pentru "familia" lui, nu poate fi comparat cu alti membrii ai familiei care chiar au cladit casa in care locuiesc. intelegi bianco ? simbolistica are o conotatie in primul rand sentimentala , si mai deloc logica , bazata pe concret. baiatul asta a murit ca un copil, neavand timp sa cladeasca ziduri. el a dat doar un exemplu ca lucrurile pot fi facute din inima . atat si nimic mai mult ! respect Catalin Haldan .

alin76
alin76  •  03 Octombrie 2015, 17:56

RIP Catalin Haldan... ai tot respectul...o spune un stelist.

para.para
para.para  •  03 Octombrie 2015, 15:39

Intrebarea pentru ioanitoaia & comp.: - Daca "Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului" cand lumea foloseste cuvinte din dictionarul limbii romane, atunci cand angajatii ghesepeului incalca voit si cu buna stiinta dreptul la libera exprimare a comentatorilor, se respecta regulile site-lui?

Vezi toate comentariile (56)
Comentează