FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 0-1

Două note 3! Cine au fost cei doi jucători care au făcut-o de RUȘINE pe Dinamo! Media echipei este năucitoare!

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 08:50

Dinamo a pierdut surprinzător aseară în etapa a 10-a pe teren propriu în fața Concordiei Chiajna, scor 0-1, după golul lui Cristescu.

Băieții lui Ioan Andone n-au legat deloc pasele cu formația ilfoveană, iar cei mai slabi jucători de pe teren au fost Steliano Filip, convocat pentru dubla cu Armenia și Kazahstan, și Dan Nistor, căpitanul alb-roșilor.

Cei doi au primit nota 3 din partea Gazetei Sporturilor.

4,63
e media primului 11 trimis în teren de Andone aseară

Surpriza din tabăra dinamovistă a venit din partea debutantului May Mahlangu, internațional din Africa de Sud, care a intrat pe teren în minutul 72 în locul lui Hanca și a fost notat cu 6, fiind printre cei mai buni ”câini”.

De partea cealaltă, din echipa învingătoare au ieșit în evidență Cristescu, Bălgrădean, Bucurică, Buleică și Feussi, care au primit nota 7.

caseta dinamo chiajna

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  25 Septembrie 2016, 13:25

acest filip este o ...***!!!SI NU MA MIR CE AM AUZIT:a injurat aseara pe toti supoterii lui dinamo si nu asa usor ci de "mamasi familii:!!!!daca asta merita suporterii lui dinamo atunci ce merita *** DE ....filip???????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Septembrie 2016, 11:41
Postat de andy_2008 pe 25 Septembrie 2016, 10:57

Cu gloabe nu poti face performanta nea Ando.Vezi la Steaua cati bani se baga,ce staf au si tot schioapata.

pai sa "ieie" atatea goluri ando, nu se poate......si mai ales sa nu "deie" nimic? am citat din limba lui ando, e interesant ca nimeni de la club nu s-a gandit sa ii angajeze un profesor de limba romana antrenorului, de atatia ani in Romania si nu vorbeste limba tarii. Tot o arde cu "deie", "ieie" si alte "ieie", nici macar aia din creierii muntilor nu mai vorbesc in halul asta.......

mateiserban
mateiserban  •  25 Septembrie 2016, 11:31

Eu am vazut cateva urcari in atac si centrari foarte bune covrig de aproape de linia de fund date de Filip. Daca iti propui sa fii rautacios, poti sa-i dai cea mai mica nota. Dar asta doar pt ca nu-ti place de fata lui sau de ce declara. Pe teren e un jucator destul de ok pt nivelul fotbalului din Romania

Vezi toate comentariile (33)
Comentează