FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dr. Alexa

Articol de , - Publicat luni, 28 ianuarie 2008 00:00

Dinamo îl vrea pe Dan Alexa! Actualul lider al Timişoarei a mai evoluat în Ştefan cel Mare în două rînduri, în perioada 2002-2004 şi în returul sezonului 2005-2006, cu un randament excelent, astfel că roş-albii au demarat acţiunea de repatriere a "Chirurgului". Clubul bănăţean ar fi dispus la tratative, însă nu l-ar ceda pe mijlocaşul defensiv de 28 de ani sub suma de 500.000 de euro.

Roş-albii au în vederea posibilitatea de a-l readuce pe Alexa, mai ales că poate evolua şi în faţa apărării, dar şi ca stoper. Iar după aşteptata plecare a lui Ştefan Radu la Lazio, roş-albii sînt în căutarea unui fundaş central puternic şi sigur. Dan ar mai fi o variantă şi în cazul în care o altă piesă de bază de la Dinamo, Adrian Ropotan, va fi transferat. Mijlocaşul la închidere are oferte de transfer în străinătate, fiind dorit de Heerenveen şi Werder Bremen, dar şi de fosta adversară a "cîinilor" din Cupa UEFA, Elfsborg.

Unica pierdică ar fi că Alexa nu pare tentat s-o părăsească pe Poli, dar şefii campioanei caută să găsească o cale de a rezolva problema zilele următoare.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează