FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dragomir, despre Iorgulescu: "E un șarpe cu 10 capete! Să vă zic ce a făcut la etajul 2 la LPF"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 09:49

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre actualul conducător al Ligii, Gino Iorgulescu.

Dragomir îl acuză pe Iorgulescu de faptul că ar fi construit o sală de fitness în clădirea LPF și spune că trebuie să crească banii din drepturile TV.

"Decât să vină unul care nu a fost în fotbal, Drăgoi ăsta, tot mai bun a fost Gino Iorgulescu. Cu toate că mie mi-a făcut rău. Gino e un șarpe cu 10 capete. Iorgulescu a făcut o sală de fitness, pentru el și pentru salariați sus la etajul doi al clădirii. Are două biciclete și nu mai știu ce.

Normal ar trebui să se dubleze suma din drepturile TV. Sumele au crescut în toată lumea. Suma ar trebui să crească, iar fotbalul să se îmbunătățească. Dacă ai bani, faci și echipe", a spus Dragomir la TV Digi Sport.

"Nu îmi place sigla și nici echipamentul. Blazonul era reprezentat de performanțe, de rezultate. Nu îmi place echipamentul, designul e de râs. Ce a făcut bun Federația în patru ani? Regula U21 e propunerea făcută de Sandu, oricum se schimba. Eu nu sunt de acord cu ea. Cine are valoare joacă și fără" Dumitru Dragomir

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
sasha8777
sasha8777  •  08 Noiembrie 2017, 16:56

Pe bune nea Mitica? Nu cumva te oftici ca ai ramas pe dinafara?

christiano0
christiano0  •  08 Noiembrie 2017, 14:17

Corleone, nu mai crapi odata fir-ai al Sfantului !

ucluj2011
ucluj2011  •  08 Noiembrie 2017, 13:44
Postat de steaua1986forever pe 08 Noiembrie 2017, 11:33

E ceva ingrozitor ca a facut sala de fitness pentru angajati. Nu a fost si el in stare sa isi faca un contract la lpf cu firmele ca sa sifoneze si el niste milioane din drepturile tv ? E clar, nu se pricepe deloc la fotbal.

HAAAA....!!! HAAAAA...!!! HAAAA....!!! Bună de tot asta. You made my day.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close