FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dragomir face acuzații șocante: "Gigi m-a sunat și mi-a zis «Bă, trebuie să te dăm afară! Îmi face SRI vilă»"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 11:01

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre alegerile pierdute în fața lui Gino Iorgulescu și dezvăluie ce telefon a primit de la Gigi Becali, care în acel moment era în închisoare.

Potrivit lui Dragomir, Victor Ponta și Serviciul Român de Informații s-au implicat în alegerile de la LPF, iar Gigi Becali i-a dezvăluit ce a primit din partea SRI pentru a-l vota pe Iorgulescu.

"M-a sunat Gigi Becali din puşcărie. Mi-a zis «Bă, te rog să mă ierţi, dar trebuie să te dăm afară. Îmi face SRI-ul vilă în centrul puşcăriei». Totul e înregistrat. Nu pot minţi cu asemenea lucru. Luaţi înregistrările. A stat bine. Ponta s-a ţinut de cuvânt vis a vis de Gigi Becali", a spus Dragomir pentru Prosport.

După alegerile LPF din 2013, Dragomir a spus de mai multe ori că a fost victima unor interese politice și că bani din drepturile TV urmau să fie băgați în campania pentru alegerile prezidențiale ale lui Victor Ponta. 

"La alegeri a fost lucrătură politică. S-au făcut presiuni mari să fiu schimbat. Aveau nevoie de un om de-al lor, care să răspundă la comenzi. După ce l-a pus pe Gino Iorgulescu, Ponta a vrut să mă aresteze. Era vorba de bani mulți, iar Ponta se pregătea de campania prezidențială din 2014, avea nevoie de finanțare. Arpad Paszkany mi-a spus să-i cedez banii din drepturile, fără licitație, și i-am spus că e ilegal. Mi-a promis un comision de 4 milioane de euro pe an, în următorii 5 ani, adică 20 de milioane. Dacă acceptam, trebuia să dau în fiecare an câte 1 milion de euro pentru campanii. Prima era în 2014, campania prezidențială" Dumitru Dragomir, în noiembrie, pentru Evenimentul Zilei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
gilos
gilos  •  20 Decembrie 2017, 10:03

Cand Ponta era pe val, Dragomir nu a suflat o vorbulitsa... Acum, cand Ponta e izolat si in conflict deschis cu Dragnea, "nea Mitica" a gasit de cuviinta *** celui care e la putere si "aduca aminte" ce odois era sistemul...Mare om, mare caracter acest dragomir !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

foxy
foxy  •  19 Decembrie 2017, 21:24

Dragomir vorbeste din ce a` simtit el`!...A simtit el bine!Este adevarat ca Ponta `i-a facut felul`,dar nu stie ca Ponta a fost impotriva lui de cand l-a sustinut pe Badea de la Dinamo,care in cardasie cu Condescu si cu el(Dragomir) au furat 1 milion de euro de la Statul Roman in cazul fotbalistului IORDACHE, care avea o clauza pusa cu `susta`!Bine,Ponta nu stia el speta ,dar i s-a sugerat de pe meleguri gorjene...!Las `ca nu-i rau!

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  19 Decembrie 2017, 20:15

Dragomir bate câmpii! A îmbătrânit!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează