FOTBAL  »  Superliga  »  NAŢIONALĂ

Dragomir: "Problema la copii şi juniori e aria de selecţie, antrenorii sînt slab pregătiţi"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2010 00:00

Dumitru Dragomir critică aria de selecţie de la centrele de copii şi juniori şi lipsa de persoane specializate în acest sens.

"La centrele de copii şi juniori au rămas antrenorii slab pregătiţi. Nu sînt interesaţi pentru că-s plătiţi prost. Nu se poate să dai 10-12 milioane de lei vechi unui antrenor care stă de dimineaţă pînă seara şi-i învaţă fotbal pe copii. Foştii fotbalişti trebuie plătiţi bine pentru a se întoarce la lucru.

Am vorbit cu Mircea Sandu şi am zis să luăm măsuri: ca în prima ligă să joace măcar 3 români. Nu trebuie să ne luăm după Italia. Aş mai vrea ca junorii să nu plece din ţară pînă la 22 de ani, cu toate că nu cred că putem face mare lucru în această privinţă. Cu bani îi ia cu părinţi cu tot, dacă e talentat copilul.

Centrele de copii şi juniori ale echipelor din Liga 1 sînt foarte bine dotate, dar problema e aria de selecţie, selecţia se face prost, pentru că nu avem oameni specializaţi. Politica e proastă, pe majoritatea în fotbal nu-i interesează ziua de mîine, ci doar cea de azi.

Mircea Sandu a avut foarte mare grijă, le-a dat tot ce au avut nevoie, de la copii la tineret, acum fac pe banii lor un centru la Buftea, nu la Mogoşoaia. Consiliile judeţene de sport sînt la pămînt, nu-i interesează.

Anglia are o metodă şi mai bună, dacă ai jucat cîteva meciuri la naţională, poţi merge şi în campionatul lor", a spus Dragomir la "Contraatac", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  31 Mai 2010, 19:46

V-a multumim din suflet mult stimate si iubite tovarase;dRAGOMIR si sANDU,ar fi cazul sa dispareti,bineinteles impreuna,fara urme,iar noi cititorii speram sa nu va regretam.Chiar credeti ca sunteti de neinlocuit?Noi chiar ne dorim sa incercam,treceti in negura,santeti veriga slaba.NOAPTE BUNA.......

 •  31 Mai 2010, 19:27

Ar fi jucatori dupa parerea mea destui dar nu cred ca e cine sa ii gaseasca.Pana ii gaseste vreun antrenor din romania vin strainii si ii culeg ca si cum culeg romanii capsuni in spania pentru ca la aia nu tre sa impinga parintii bani ci mai degraba dau ei pentru ca stiu ca sunt copii talentati si isi vor scoate banii nu degeaba tot apar articole cu pusti romani care impresioneaza la junioratele din afara tarii dar ma indoiesc a s-ar mai intoarce sa joace pentru romania.

 •  31 Mai 2010, 19:23

Cat timp coruptia e in floare nici in poola nu ii doare. Credeti ca ii intereseaza pe aia care sunt acolo sus ca romania se califica sau nu la cupe europene sau mondiale ? , ii intereseaza doar sa-si umple buzunarele.Peste tot e coruptie si interese in tara asta chiar si in fotbal,daca esti cinstit nu vei face nimic iar cei care au reusit si asa nu cred ca sunt mai mult de 1% asa si cu fotbalistii tineri , daca nu imping ceva malai nu ii baga nimeni in seama.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează