FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Dragoș Iancu, externat din spital » Prima reacție a fotbalistului de la Hermannstadt

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 20:00 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 20:32

Dragoș Iancu (21 de ani), mjlocașul de la Hermannstadt ,accidentat grav de Valentin Țicu, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre starea sa de sănătate. 

Fotbalistul a fost externat azi, după ce luni dimineață a fost supus unei operații de peste 4 ore, efectuate de doctorul Gabriel Dinu.

Diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu și cu ruptură de ligamente și tendoane, mijlocașul spune acum că se simte mai bine și a dezvăluit cum va decurge recuperarea.

Mihai Stoica are un nou preferat la FCSB: „Rupe sala! Are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd”
FCSB
Mihai Stoica are un nou preferat la FCSB: „Rupe sala! Are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd”

Dragoș Iancu, externat din spital

Mă simt mai bine pe zi ce trece. Din ce am înțeles, peste o săptămâna sau două o să-mi fie scoase firele. Dacă rana s-a închis bine, o să încep recuperarea. V

Voi începe să lucrez și în bazin (n.r- va face exerciții în piscină pentru mobilitate gleznei), care e foarte important, din ce mi-a spus domnul doctor Dinu”, a spus Dragoș Iancu pentru Gazeta Sporturilor. 

Atenție, imagini dure. Accidentarea gravă suferită de Dragoș Iancu

În minutul 6 al meciului de la Ploiești, Valentin Țicu, fundașul stânga și căpitanul Petrolului, a avut o intrare imprudentă, din lateral, asupra lui Dragoș Iancu. S-a dus cu piciorul drept direct pe gleznă și-i prinde piciorul pe pământ sibianului.

Primele imagini oferite de televiziunile deținătoare de drepturi au fost greu de privit. Cu capul în mâini, în stare de șoc, Iancu își privea glezna stângă ruptă. Aproape de fază, arbitrul Marian Barbu i-a acordat inițial galben lui Țicu. 

Când a văzut glezna lui Iancu, a scos cartonașul roșu, a chemat imediat ambulanța, iar medicii Smurd l-au luat pe mijlocașul Sibiului pe targă. Diagnosticul medicilor a fost fractură deschisă de peroneu.

După ce a realizat gravitatea accidentării, Țicu a început să plângă, părăsind terenul în lacrimi. A fost prima eliminare din carieră pentru căpitanul Petrolului.

Citește și: 

„Încolțit” de suporteri, Mircea Rednic anunță un nou transfer și critică jucătorii care au plecat: „S-au dus pentru bani, asta au vrut! Nu vom retrograda”

„Și-a dat seama că a greșit” » Victor Pițurcă a văzut ieșirea lui Chipciu și a reacționat ferm: „Nu mă așteptam”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  30 Septembrie 2023, 23:44

...s a accidentat singur ...a calcat gresit ...

Mandpv
Mandpv  •  30 Septembrie 2023, 21:33

Ticu nu la accidentat pe jucatorul Sibiului!Nici macar fault n-a fost!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează