FOTBAL  »  LIGA 2  »  REACȚIE

„Și-a dat seama că a greșit” » Victor Pițurcă a văzut ieșirea lui Chipciu și a reacționat ferm: „Nu mă așteptam”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 18:49 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 18:57

Victor Pițurcă (67 de ani), fost selecționer al primei reprezentative și un nume de rezonanță în fotbalul românesc, și-a spus punctul de vedere după ce fostul elev Alexandru Chipciu a pus tunurile pe cei de la CSA Steaua.

Pițurcă, cel care se numără printre gloriile care susțin proiectul Armatei, a adoptat o poziție neutră. S-a ferit să-l dojenească pe Chipciu, considerând, mai degrabă, că fotbalistul Universității Cluj a avut o reacție la „cald”, pe care acesta ar regreta-o deja.

Victor Pițurcă a văzut ieșirea lui Chipciu și a reacționat ferm: „Și-a dat seama că a greșit”

„Eu am lucrat cu Chipciu, e un băiat deosebit, modest. Probabil era supărat după meci pentru că suporterii steliști l-au jignit. Oricum, nu mă așteptam să aibă un asemenea discurs. Asta e, fiecare persoană spune ceea ce crede. 

Eu sunt de părere că el și-a dat seama că a greșit, dar totul e deja consumat. 

E băiat educat, cu bun simț, care caută mereu să spună adevărul. Faptul e consumat, nu se mai poate face nimic”, a spus Victor Pițurcă, potrivit iamsport.ro

Stanciu a reacționat imediat, după tirada lui Chipciu la adresa CSA Steaua » Mesajul postat din Arabia Saudită
REACȚIE
Stanciu a reacționat imediat, după tirada lui Chipciu la adresa CSA Steaua » Mesajul postat din Arabia Saudită

Alexandru Chipciu s-a dezlănțuit la adresa CSA Steaua

Partida a avut loc joi după-amiază, în Ghencea, și s-a terminat cu victoria ardelenilor, scor 3-1. După ce a fost înjurat tot meciul de către suporterii din Peluza Sud, Chipciu a izbucnit la declarații și, printre alte acuzații, a spus:

„Asta e Steaua? Să-mi bag picioarele, asta e o echipă fantomă. Dacă asta e Steaua, vai de capul meu, dacă eram copil nici nu mai țineam cu Steaua. Până și echipamentul e fake”.

Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot! 

- Alexandru Chipciu

VIDEO Alex Chipciu a răbufnit la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna”

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Mesajele Peluzei Sud Steaua care au fost interzise la meciul cu U Cluj: „Jandarmeria și FRF se transformă într-un motor odios de cenzură”

Stanciu a reacționat imediat, după tirada lui Chipciu la adresa CSA Steaua » Mesajul postat din Arabia Saudită

Pițurcă solicită o măsură radicală la CSA Steaua: „Nu mai are rost să încurcăm lumea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  30 Septembrie 2023, 20:55

P.S. Echipe armatei trebuie desfintata definitiv si ireversibil ! Nici intr-o tara democratica ( ce pretindem ça suntem ) armata nu are echipa de fotbal profesionista ! De ce armata cheltuie bani ,din bugetul tarii ,pentru o echipa de fotbal , care nu are nici un viitor ! Dar ,vad ca si justitia romana incurajeaza neadevarul ,dar tovarasii de acolo se cred inca in comunism ,si mai beneficiaza si de pensii speciale ,iar dupa 25 de ani de munca isi iau binenemeritata pensie ! Rusine !

Hcm27
Hcm27  •  30 Septembrie 2023, 20:32
Postat de popescu.dzn pe 30 Septembrie 2023, 19:53

Un băiat cu bun simt care caută mereu sa spună adevarul. A scăpat-o si pe asta Piți

Pai, Dom'Popescu, mata dacă ai lua bani după un procent cât de mic pe acțiuni ai spune altceva?Numai Balint, Stoica și încă vreo trei-patru, declara altfel.Cand era " intreg", Cristian Gatu, Comandantul al Clubului Steaua la acel moment 1998-2003, a spus clar, cu subiect și predicat, cum s-a "vandut" secția de fotbal.Dar nimeni nu l-a luat în seama.Nici măcar instanta de asa zisa judecata.Nu l-a chemat nimeni, nicăieri, parca era 14 din cărți, nu comandant.Acum e târziu.Martor cheie care putea desluși enigma FCSB e sau nu e Steaua

demostene1
demostene1  •  30 Septembrie 2023, 20:23

"Un băiat educat" haha iar prima lui reacție la interviu e "ai sa îmi bag"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează