FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Drama neștiută din viața unui fundaș de Liga 1: „Trebuia să avem două fetițe gemene. Una dintre ele a murit”

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 13:45 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 13:45

Fostul fundaș de la Sportul și Farul, Răzvan Farmache (43 de ani), a vorbit în direct la GSP Live despre un moment delicat din viața familiei sale, o dramă care a rămas necunoscută publicului timp de 13 ani.

În iarna lui 2008, Farmache - pe atunci liber de contract după despărțirea de Farul - s-a întors la Sportul Studențesc, echipă pentru care mai jucase între 2000 și 2003. „Au fost discuții să merg la unele echipe, inclusiv la U Cluj, dar nu s-au concretizat. Apoi, am venit la Sportul să mă antrenez, în prima fază, apoi am rămas. A fost o perioadă mai grea atunci. Am avut probleme cu soția, cu copilul”, a povestit fostul junior de la Dinamo în direct la GSP Live.

În timp ce se pregătea cu Sportul, fotbalistul trecea printr-un episod extrem de dificil despre care a acceptat să vorbească în premieră în direct: „Soția a avut o sarcină gemelară. În luna a șaptea, secreta foarte mult llichid amniotic. La câteva zile, doctorii îi scoteau câte un litru de lichid amniotic din burtă, cu o seringă. 

Trebuia să avem două fete gemene. Una dintre fetițe avea probleme din cauza acestei secreții. Și a trebuit să o scoatem pe cealaltă. Una dintre ele a murit în burtă. Soția mea a făcut cezariană, iar cealaltă fetiță a fost salvată. Fata noastră s-a născut la șapte luni, avea 750 de grame. Acum e bine, e clasa a cincea. Mulțumim lui Dumnezeu că s-a terminat cu bine. Am avut și norocul să dăm peste un doctor foarte bună, o doamnă Stoicescu”. 

Drama neștiută din viața unui fundaș de Liga 1: „Trebuia să avem două fetițe gemene. Una dintre ele a murit”
Soția lui Farmache și Rebecca, fetița care a supraviețuit sarcinii cu probleme

Actual antrenor și președinte la AS FC Urziceni, echipă din Liga 4, fostul fotbalist a povestit și despre modul în care cariera sa a fost influențată de situația delicată din familie: „Veneam la antrenament, în Regie, apoi mă întorceam la spital, la Polizu. Petreceam acolo ziua, apoi acasă. Și a doua zi de la capăt. Încercam să mă detașez. Când intri pe teren, încerci să uiți de probleme. Chiar dacă te apăsă lucrurile astea”. 

222 de meciuriși un gol are Farmache în Liga 1 pentru Rocar, Sportul și Farul

Citește și alte articole de la GSP Live:

Un fost fotbalist din Liga 1 a recunoscut în emisiunea lui Ștucan: „Am primit bani să o încurcăm pe Dinamo, apoi pe Rapid”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează