FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Drama prin care trece Sorin Cârțu după plecarea de la Craiova: "Nu mai e nici un secret că sufăr de această boală"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2015 14:19

Sorin Cârțu nu are de gînd să mai revină la CS U Craiova, chiar dacă mulți jucători și-ar dori acest lucru. Fostul tehnician al oltenilor recunoaște că în aceste momente se tratează pentru combaterea hepatitei C.

„Poate băieţii au vorbit în vestiar între ei să mă întorc, dar nu se pune problema. În primul rînd, pînă în iarnă am decis să urmez un tratament pentru combaterea hepatitei C. Nu e nici un secret că sufer de această boală şi trebuie să urmez un program special de vreo trei luni.

Însă oricum nici nu prea mă mai înţelegeam cu cei din conducere. Asta am observat eu, iar pînă la urmă am decis să fac un pas în spate.

Mai mult, nici situaţia financiară nu prea mai este aşa de roz la echipă, iar cînd o să se facă stadionul nou, nu văd eu ce patron este dispus să plătească o chirie de meci de vreo 6.000-10.000 de euro”, a spus Cârţu, conform Fanatik.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  21 Septembrie 2015, 22:53

Nu ştiu dacă e motivul plecării sau doar pretext, cert e că "Sorinacio" tre' să-şi trateze problema, e serioasă şi nu trebuie pierdut timpul. Nu-s deloc fan Cârţu, e genul de Vadim, că tot e la modă răposatul "tribun": când e simpatic, când e nebun, dar oricum merită să-i urăm sincer "SĂNĂTATE!"

kingdon
kingdon  •  21 Septembrie 2015, 18:02

El juca pe semnatura si cand juca fotbal, are probleme cardiace. A fost dat afara, nu cred ca a aflat saptamana trecuta ca are hepatita C. .Acum o da cu stadionul, cu banii de chirie, incep strugurii sa devina acrii. Oricum antrenorul era Sandoi, nu el. Are un caracter infect si este un mare zero ca antrenor, vezi cate echipe are retrogradate !!!

red_panzer
red_panzer  •  21 Septembrie 2015, 16:56

nasol pt el,imi pare rau,chiar daca nu-l prea simpatizez! am o cunostinta care se trateaza de asa ceva...interferon....DOAMNE FERESTE! nu radeti de asa ceva

Vezi toate comentariile (12)
Comentează