FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Drum liber către Lazio

Articol de - Publicat sambata, 05 iulie 2008 00:00

Moţi pare mai aproape de romani după plecarea lui Zauri la Fiorentina.

S-a redeschis pista Lazio pen­tru Cosmin Moţi! Plecarea fundaşului stînga Luciano Zauri la Fiorentina pentru 3,5 mili­oane de euro face posibilă sosirea dinamovistului lîngă Ştefan Radu pe Stadio Olimpico, întrucît bian­co­celestii au acum resursele fi­nan­ci­are să încheie tranzacţia cu “cîinii”. Şi presa italiană a speculat ieri că este o chestiune de zile pînă cînd se va finaliza afacerea, antrenorul lazial Delio Rossi insistînd pentru achiziţionarea stoperului dinamo­vist în vîrstă de 23 de ani.

Şi aceasta, deşi Cristi Borcea a declarat ieri că nu a mai fost nici o discuţie despre cedarea lui Moţi, iar jucătorul a plecat alături de echipa dinamovistă în turneul din Franţa. Ideea este că roş-albii nu au de gînd să cedeze din solicitările lor.

“Cîinii” joacă tare

Chiar dacă ar fi preferat un transfer definitiv, pentru 6 mi­lioane de euro, cei din Ştefan cel Mare ar agrea împrumutul pe 6 luni al lui Moţi la Lazio, pentru 1,5 milioane de euro, şi apoi, la iarnă, trecerea apărătorului la Roma pentru alte 4 milioane de euro. “Aşa sau deloc!” sună con­di­ţiile de neclintit ale “cîinilor”.

Iar biancocelestii trebuie să ofere un răspuns concret dacă sînt de acord cu detaliile impuse de la Bucureşti. Dinamoviştii nu se grăbesc să accepte oferta italienilor şi fiindcă Moţi este considerat, pentru moment, de neînlocuit în defensiva formaţiei lui Rednic. Însă dacă lazialii acceptă afacerea după cum vor roş-albii, înţelegerea se poate definitiva curînd, poate chiar la începutul săptămînii viitoare. Totul depinde de cît de repede vor vira italienii prima tranşă, de 1,5 milioane de euro.

Se bat cu nemţii pentru Vujadinovici

Dinamo are un concurent serios din Germania pentru achiziţionarea fun­daşului muntenegrean Nikola Vujadinovici (foto, în roşu, 21 de ani). E vorba despre Hoffenheim, nou-promovată în Erste Bundesliga. Un atu este faptul că impresarul stoperului de 1,91 metri este neamţ. Apoi, ŢSKA Sofia, clubul lui Vujadi­no­vici, le-a cerut germanilor 4 mi­lioane de euro pentru jucător , iar vesticii, neştiind de clauza de 250.000 de euro a fotbalistului, ar fi dispuşi să plă­tească suma! Nikola vrea să plece de la bulgari, unde cîştigă 10.000 de euro pe lună. Dina­moviştii îi oferă acelaşi salariu, plus bonusuri. Şi Fiorentina, şi Everton îl mai monito­rizează.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  05 Iulie 2008, 01:07

Daca nu v-ati prins, Lazio are bani ( daca stati sa calc. a luat 6 jucatori pe o suma totala de peste 30mil euro in timp ce a vandut doar 3 cu 12,5) numai ca Dinamo se intoarce la obiceiuri vechi si vrea neaparat imprumut pentru a inregistra la fisc doar 1 milion, restul fiind "dat uitarii" asa cum au facut de nenumarate ori !

 •  05 Iulie 2008, 01:05

Si toate aceste transferuri s-au facut chiar vara asta, ultimul dintre ele chiar ieri.

 •  05 Iulie 2008, 00:59

Numai desteptii de voi puteau sa scormoneasca asemenea prostii.Aflati ca Lazio tocmai la transferat pe Mauro Zarate de la Al-Saad pentru care au platit 4 mil euro cash + 8 milioane penate urmatoarele 12 luni, l-au transferat pe Carrizo pentru care au platit in total 7,5 mil dintre care 6 acum; pe portarul Fabio pe care au dat 6 mil euro si pe Augusto Fernandez pentru care vor marca inca 4,5 mil

Vezi toate comentariile (4)
Comentează