FOTBAL  »  Superliga  »  MODERNIZARE STADION

Duckadam, atac fără menajamente la Armată: "Le ce le trebuie stadion? Oricum, nu va avea bani să-l întrețină, Ghencea e în paragină de doi ani"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 22:28

Helmuth Duckadam, președintele de onoare al FCSB, crede că Armata nu va avea forța financiară necesară să întrețină un nou stadion, în eventualitatea în care arena din Ghencea va fi modernizată. 

"Vreau să se facă stadioane, dar să treacă în administrația municipalității. Armata nu avea nevoie de stadion, cum nu are nevoie nici BNR nevoie de stadion în buricul Bucureștiului. Aceste stadioane ar trebui să treacă la municipalitate, care poate să le întrețină și să le administreze.

Eu întreb: cine o să joace în Ghencea? CSA Steaua nu poate. Cum să joace în Liga a 4-a pe un asemenea stadion? Poți, dacă poți să-l întreții.

Armata are treburile ei. Nu le trebuie stadion, că nu o să aibă bani să îl întrețină. Ghencea este în paragină la ora actuală. De doi ani de zile de cine a fost întreținut? De Armată.

Nu au fost în stare să întrețină acest stadion, d-apoi unul nou. Hai, să fim serioși", a tunat Duckadam, la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
alex_1973
alex_1973  •  13 Aprilie 2017, 16:04
Postat de 9orthopaedic pe 13 Aprilie 2017, 09:16

cate *** veninoase jignesc si scuipa pe un mare sportiv Roman !!? ?? Nu are dreptatr intrutotul Helmuth ? Va deranjeaza *** becali ? Una-i una , alta-i alta !!! Ruina scrie pe ghencea ...ruina scrie pe giulesti si stefan... martoagele astea de la bnr de unde au avut bani ptr stadionul din cotroceni ? Sunt bugetari smecheri pe post de de privati de ,,succes ,,? I-auzi isarescu joaca oina pe un stadion in buricul bucurestilor !! Oricum, luati labele de pe Helmuth , tot ce-aspus e de bun simt.... nici-o comparatie cu mimoza si sclivisitul de mm...

Prin cuvintele folosite de tine Îți identifici caracterul.Un asemenea individ care a ales calea slugărnicie la cioban nuai merita respectul Stelistilor.O asemenea legenda a ales singur sa fie portavoce oierului.Pacat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Aprilie 2017, 13:29

Armatei ii trebuie stadionul pentru ca e al ..ei. Ea este propietara si s-au dus vremurile alea cand se " dadea".

883135188391540
Popa Corneliu  •  13 Aprilie 2017, 13:17

Eu nu-l inteleg pe D-l ministru MApN Les!! Armata nu are bani pentru modernizarea fregatelor, dar raporteaza la Comisia Senatului ca are Buget de 300 000 euro pentru echipa lor de fotbal din Liga a IV-a, de ce nu Liga V? Ei infiinteaza echipa pentru ca astfel stadionul nu se mai modernizeaza! De ce Statul Roman nu face un document de concesionare pe 50 sau 99 de ani cu FCSB?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează