FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Duckadam nu renunță la războiul cu foștii colegi și anunță: "Puneți-le această întrebare! Armata unde era atunci?"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 20:56

Helmuth Duckadam continuă să își atace foștii colegi din generația de aur a Stelei. Președintele de imagine al formației vicecampioane nu înțelege cum s-au uitat anumite gesturi făcute de Gigi Becali. 

”Noi n-am fost prieteni nici înainte și nici acum. Ruperea acestei generații nu s-a petrecut acum. Cu Bobby Durbac organizăm de cinci ani de zile la Cheile Grădiștei. Puneți o întrebare colegilor mei. Întrebați-l pe Ilie Bărbulescu dacă era vreun moment în care nu se dădeau 1.000 de lei plus transport, cazare și masă, împreună cu familia. Cu eforturi mari se fac astfel de manifestări. Din păcate, unii dintre colegi n-au venit.

Nu s-a pus problema pentru cei care au avut posibilitate - mă refer la Tudorel Stoica, Gabi Balint, Belodedici. Dar ceilalți au fost întotdeauna ajutați de cei care am organizat. Se organiza foarte greu un asemenea eveniment, pentru că nu mai voiau să vină. Probabil că nu se va mai organiza.

Oamenii nu mai sunt de mult timp împreună. După 90, unii probabil au fost mai inteligenți și au reușit să își facă o afacere sau o anumită situație materială. Ceilalți nu au reușit și a fost clară această diferență”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

...despre momentele în care Gigi Becali a ajutat gloriile Stelei: ”Ce au făcut Talpan și Armata pentru Majearu, Viorel Turcu, Bălan? Știu, în schimb, ce a făcut Gigi Becali. Pe Majearu l-a ajutat să-și facă o casă, pe Viorel Turcu l-a ajutat cu o proteză și un cărucior electric.

Plus că l-a ajutat cu bani când a avut acel necaz, cu moartea soției. Pe mine m-a ajutat când am avut probleme de sănătate. Pe Lucian Bălan la fel. Unde au fost atunci marii steliști? Din păcate, niciun fost coleg nu l-a ajutat pe Viorel Turcu. În schimb, l-a ajutat Ioan Andone, de la Dinamo".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
may47
may47  •  17 Ianuarie 2017, 17:30

Prostalaul care tot o trage cu makadam este ori prost ori prost sunt sigur ca habar nu are cine a fost si ce reprezinta acest portar ptr.Steaua si fotbal. Daca stie sa citeasca sa puna mina pe Guines Book si o sa afle.

ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  17 Ianuarie 2017, 09:44

Foarte bine, mos Tecart, ca te intrebi : "Armata unde era atunci ?". Tov colonel-dormitor ambulant ai fost unul dintre cei peste 50 generali si colonei in AG prin care la chiolhanul de la CCA (unde v-ati imbatat ca porcii ca era bautura gratis) s-a trecut practic echipa criminalilor din 1989 din proprietatea mapn in propritatea lui paunescu. In 2003 hotul a fost furat de alt hot, cand becali, cu creierul lui piturca si cu pumnii nepotilor si bodyguarzilor, unii generali nu s-au prezentat sau au batut in retragere ca facusera pe ei. Grav e ca acesti aparatori ai tarii, ditamai coloneii si generalii, nu au putut, nu au vrut sau n-au stiut sa scrie o simpa sesizare catre cei abilitati sa restabileasca legalitatea.

para.para
para.para  •  17 Ianuarie 2017, 02:10

Makadam nu e asta pe care l-a dat prima nevasta afara din casa si pentru ca in America nu avea voie sa stea pe strazi, a trebuit sa se intoarca cu coada intre picioare in romanika? Makadam asta nu e ala care a incercat sa-si vanda manusile de 20 de ori ca n-avea de-o chifla in stomac, iar dupa ce a reusit sa le dea pe nimic se plangea in ziare ca a luat putin pe ele si nu-i ajung banii de mancare? Makadam asta nu e ala pe care l-a angajat jiji pe plantatia din Pipera ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează