FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam și Dumitrescu îl trag de urechi pe Alex Ioniță: "Un puști obraznic care a jignit generațiile de la Voinescu la Lăcătuș"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 21:05

Interviul lui Alex Ioniță II pentru GSP, în care spune că nu înțelege cum pot oamenii să țină cu FCSB, i-a deranjat pe Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu, care îl trag de urechi pe mijlocașul Astrei. 

"Dacă se simte jignit, să fie sănătos. Toate generațiile Stelei, de la Voinescu la Lăcătuș, se simt jignite că un puști obraznic poate să spună astfel de lucruri. Steaua a fost 5-6 ani de zile una dintre cele mai bune echipe din Europa.

Eu i-am transmis că în fiecare dimineață ar trebui să îi pupe picioarele lui Șumudică, pentru că, fără el, ar fi fost și acum prin Liga a 4-a, pe la Rapid", a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. 

CE A ZIS ILIE DUMITRESCU:

"Orice jucător, din orice colț din România își dorea să ajungă la Steaua. Nici nu puteai să intri în vestiar la Steaua, la Dinamo sau la Craiova.

Ioniță nu a fost inspirat când a făcut această declarație. Îi dau un sfat: nu trebuie să se remarce cu genul ăsta de declarații, ci să intre pe teren, să facă diferența și să dea gol.

Șumudică e un alt personaj, poate a împrumutat ceva de la el. Șumi a ieșit cu un scop cu astfel de lucruri în presă, dar Ioniță nu trebuie. În Anglia nu există așa ceva, să vorbești despre legende", a spus Ilie Dumitrescu.

Citește și: Alexandru Ioniță II: "Cum pot oamenii să țină cu Steaua cunoscând trecutul echipei?!"

Citește și ce a scris Duckadam pe Facebook: Duckadam și-a pierdut cumpătul! Atac devastator la adresa unui fotbalist din Liga 1: "Un puști obraznic și de o nesimțire nemaîntâlnită! Are probleme la «mansardă»"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (28)
amicu
amicu  •  16 Iunie 2017, 19:42

jucator cu personalitate, care spune ce simte si ce gandeste, nu ce vor altii sa auda si sa *** gratuit. Daca era fiul meu eram mandru de el si il felicitam pentru atitudine. Sunt deja prea multi care ***, doar ca sa dea bine. Bravo Ionita, ai talent si stii fotbal, nu iti trebuie *** ca sa te impui. Dukadam mai bine si-ar face mustrari de constiinta cand se uita la colegii lui care poarta cu mandrie emblema Stelei pe piept, iar el se plimba cu cea a fcsb-ului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rjka
rjka  •  16 Iunie 2017, 15:22

*** mai lasa-ti can can-ul, voi aia ne comunisti voi vorbiti pe vremea lui ceausescu voi ce erati in afara de comunisti de ce na-ti emigrat atunci democratilor ati uitat cand copos facea cadouri arbitrilor aia corecti care va vedeti voi mai lasa-ti vrajeala asta voi sunte-ti singurul club din lume care ati inventat o peluza stricata in giulesti pentru ca ,galeria oaspete sa vina in numar cat mai mic sa nu cumva sa se auda peste voi voi vorbiti de comunism .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  16 Iunie 2017, 14:43
Postat de widoqq pe 16 Iunie 2017, 09:51

Ilie si Helmuth sant educati pe vremea lui Valentin Ceausescu.Atunci nimeni nu avea curajul sa spuna ce crede el depre echipa ceausestilor. Pentru ei, libertatea de opinie este o infraciune!

Poti sa-ti exprimi opinia si fara sa jignesti! Pai putulică asta nu le ajunge nici pana la glezne ca fotbalist...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează