FOTBAL  »  Superliga  »  POPA REFUZĂ SĂ SEMNEZE, STÎRNIND FURIA LUI IANCU

Duelul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 mai 2008 00:00

Portarul Marius Popa i-a replicat punctual patronului Marian Iancu, după ce acesta l-a făcut nesimţit şi l-a acuzat că se ascunde.

Din cauză că Marius Popa (30 de ani) refuză prelungirea contractului cu Poli şi evită să răspundă ape­lu­rilor şefilor, Iancu s-a dezlănţuit la adresa portarului. Ieri, goalkeeperul s-a decis să-i răspundă lui Marian Iancu. GSP a reconstituit dialogul la distanţă dintre cele două părţi, cu portarul revenit din cantona­mentul Na­ţionalei replicînd punctual.

Atac direct

Marian Iancu: “E prima oară cînd atac frontal un jucător, dar ce face Popa e deja nesimţire şi îi vom răspunde pe măsură. Cum e posibil să nu-i răspundă la telefon vice­preşedintelui de club, timp de trei zile la rînd?”

Marius Popa: “În primul rînd, nu sînt un nesimţit! Am numerele domnilor Iancu şi Roşianu, iar domnului Chivorchian îi răspund de fiecare dată. Nu am fost sunat de nimeni de la club în perioada asta. Cred că în trei ani Roşianu m-a sunat de două ori! Am 7 ani de acasă, atîta bun simţ am şi eu. Chiar dacă nu eram în cameră, i-aş fi sunat înapoi. Nu mi-e ruşine să le răspund, pentru că nu am furat nimic de la nimeni.”

“AM PlÎNS”

Marian Iancu: “Acum cîţiva ani se ruga de acelaşi om, căruia acum nu-i răspunde, să-l transfere de la Naţional. Popa plîngea să-l luăm la Poli, că nu avea nici un viitor acolo unde era.”

Marius Popa: “Da, am plîns. De două ori! Prima dată cînd a plecat Cosmin Olăroiu, pentru că toţi cei de la echipă ne ataşaserăm de el. A doua oară am plîns cînd nu am jucat în finala Cupei, cu Rapid”.

Marian Iancu: “Datorită Timi­şoa­rei a prins echipa naţională şi acum uită că datorează ceva aces­tui club”.

Marius Popa: “Am prins Naţio­nala înainte de a veni la Poli. Cînd jucam la FC Naţional, fusesem deja convocat la lot”.

Suspiciuni

Marian Iancu: “Îi transmit lui Popa că e netransferabil şi vom «colabora» de minune încă un an. Echipa a doua are nevoie de expe­rienţa lui. Ne mai gîndim şi dacă să-l dăm la o echipă de liga a treia, dacă va fi dorit”.

Marius Popa: “Dacă nu va exista înţelegere, voi merge să joc şi în Liga a III-a, pentru că şi acolo tot fot­bal se joacă. Nu mi-e ruşine!”

Marian Iancu: “Popa încearcă să ne «dribleze», la fel ca McKain. Nu mai accept aşa ceva. Nu s-ar duce undeva să cîştige şi clubul ceva pe el, vrea să ia el toţi banii”

Marius Popa: “Nu încerc să păcălesc pe nimeni şi nu m-am gîndit nici o clipă ca Poli să nu ia nici un ban de pe urma mea. Consider însă că s-a împlinit un ciclu, iar acum trebuie să merg mai departe.”

Îi pare rău de fani

Marius Popa nu şi-a ascuns dezamăgirea că se va despărţi de fanii lui Poli. “Celor care m-au aclamat şi au fost alături de mine, le mulţumesc din suflet. Le cer şi lor să fie înţelegători şi să se pună în locul meu. Celor care m-au înjurat, le doresc multă sănătate. Primii vor rămîne mereu în sufletul meu, pentru momentele frumoase pe care le-am trăit împreună”, a explicat goalkeeperul timişorenilor.

Contre şi cu impresarul

Agentul jucătorului, Florin Manea, a susţinut că Poli a refuzat o ofertă de 300.000 de euro pentru Popa. “Marius mi-a spus să găsim o variantă care să o mulţumească şi pe Poli. Eu am adus ofertă clară din Germania, de 300 de mii de euro. Lobonţ va pleca pe 700 de mii, Coman pe 600 de mii. Nu poate pleca Marius pe un milion”, a explicat Manea. “Să-i dea sfaturi neveste-sii! Cum mai aduc eu un portar de valoare pe 300 de mii? Pe mine nu mă învaţă cum să vînd, că, Slavă Domnului, aici sîntem cei mai performanţi din ţară”, a ripostat Marian Iancu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
 •  21 Mai 2008, 13:03

poap este al-3-lea portar din romania care apara bine,nu stiu ce are domnul Iancu cu el dar ar trebui sa il lase in pace pentru ca el numai are 22 sau 23 de anii el ami are un pik de jucat,domnul Iancu daca tot vrea sa faca o echipa de cupa uefa dece nu la oprit pe torje,emeghara,etc in echipa el vrea sa joace in uefa cu jucatorii de 30 de ani care mainje poimaine se retrag,rusineeeeeeeeee iancule dute la Rapid poate acolo poti face ce vrei dar aici nu sa iti fie rusine de spectatorii..!

 •  21 Mai 2008, 12:46

nu mai aruncati in iancu cu noroi, amandoi gresesc si iancu si popa, ar trebui inainte de scandalurile astea sa se aseze la masa tratativelor

 •  21 Mai 2008, 10:13

bai...toti facem greseli in viata, dar hai s-o spunem sincer: popa e un portar mediocru, cred ca nu prea vede de la distanta...dar e vina celor care i-au facut vizita medicala. A prins echipa nationala...din noroc, si chiar daca tin enorm cu poli, nu mi-e rusine sa spun ca punctele slabe ale echipei sunt portarul si o parte a apararii. De Iancu...numai bine, dar mai multa diplomatie, va rog

Vezi toate comentariile (10)
Comentează