FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ

Dulcea le-a scos banii din buzunar...

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2008 00:00

Conform regulamentului de Ordine Interioară, jucătorii Argeşului nu sunt premiaţi pentru un meci egal obţinut pe teren propriu. La partida din prima etapă a campionatului, Tameş şi colegii lui ar fi câştigat câte 2.000 de dolari la victorie. „Nu-l putem acuza pe Adrian Dulcea că a ratat trei mari ocazii de gol singur cu portarul. Şi marii jucători ratează din astfel de situaţii, dar o primă de 2.000 de dolari era bine venită pe seceta asta”, spunea unul din colegii lui Dulcea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  29 Iulie 2008, 15:31

bai tine-l bai badea rezerva.divizia a nu e divizia b.acolo dulcea avea 10 ocazii pe meci si abia dadea un gol.acu nu mai e asa.treziti-va sau ajungeti iar la matineu.

 •  29 Iulie 2008, 15:17

Asha facea si la JIUL..:))=))...

 •  29 Iulie 2008, 15:15

....... si o sa va mai scoata multi bani din buzunare ... mai sti adriane cum le ratai la jiu` ? :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează