FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dumitru Dragomir "îngroapă" proiectul fanilor dinamoviști și face o dezvăluire în premieră: "De asta nu a investit Țiriac la Dinamo"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 12:57

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, e sceptic în ceea ce privește dorința fanilor dinamoviști de a implementa modelul socios la echipa din "Ștefan cel Mare".

"La Dinamo trebuie oameni cu bani mulți, gen Țiriac, Copos sau Gigi Becali. Eu nu cred în varianta cu suporterii, veți vedea că nu se întâmplă nimic. Cornel Dinu are idei bune, dar să nu uităm că trăim în România.

Fotbal egal pușcărie, de asta nu a investit Țiriac la Dinamo. Arătați-mi un singur patron de fotbal care nu are dosar penal. Când ești la mâna suporterilor, nu poți să faci nimic. Nu ești la Madrid aici", a spus Dumitru Dragomir, la Pro X. 

În urmă cu două zile, Dumitru Dragomir a luat peste picior suma cu care Negoiță vrea să vândă Dinamo: 5 milioane de euro: "Dinamo se va vinde. Se vinde la valoarea unei cirezi de vaci", a declarat Dragomir sâmbătă.

Vezi și: Prima discuție între suporteri! Lucrurile se mișcă tot mai mult în vânzarea lui Dinamo: ultrașii au urmat îndemnul lui Dinu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
ray51
ray51  •  27 Martie 2018, 09:37

"Când ești la mâna suporterilor, nu poți să faci nimic. .." - adica nu poti manipula sumele de transfer, nu poti 'cumpara' sau 'vinde' un meci, nu poti face 'inginerii' financiare, nu ai drept de viata/moarte asupra jucatorilor... Asa e Mitica, se scurge mierea printre deste !!!

119667655301671
Marian Voican  •  27 Martie 2018, 00:18

mitica sa nu-si mai dea cu presupusul. Sa se duca la puscarie.....

1745flo
1745flo  •  26 Martie 2018, 21:03

Din dumele lui nea Milițica Daca Țiriac nu a făcut ilegalități, de ce ar deveni automat penal investind în fotbal?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează