FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

După ce l-a vândut pe Tănase la Steaua, Hagi mai dă o lovitură » Următorul jucător care pleacă de la Viitorul

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2016 16:34

După ce l-a vândut pe Florin Tănase la Steaua, pentru 1,5 milioane de euro, Gică Hagi pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor.

Viitorul urmează să se despartă de Cristian Ganea, fundașul stânga de 24 de ani. Hagi a declarat că Ganea are o ofertă de la un club din străinătate și sunt negocieri.

"Rolul nostru este să producem jucători. Mai avem 30-40 de jucători în Academia Hagi. Unii au debutat și au marcat. Sperăm să fie 4-5 cluburi din Romania care să investească și să cumpere. Noi îi dăm.

Ganea nu a jucat pentru că are și el ofertă. Ganea ne lasă un gol mare, dar e căutat. Încercăm să gasim soluții. Nu ne convine, dar cântărim bine. Nu știm ce va fi. El pleacă acum, Razvan Marin poate pleacă mâine. Suntem deschiși. În cazul lui Ganea, oferta e de la un club de afară", a spus Hagi la conferința de presă.

900.000 €este cota lui Ganea, potrivit transfermarkt.de

Cristi Ganea este un fundaș stânga adus de Viitorul în vara lui 2015, liber de contract, și care a devenit rapid om important.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
nebraska
nebraska  •  13 August 2016, 18:14

Vinde petarde,tanase solidul a confirmat cu botosaniul:)))) moldovenii au intrat convinsi ca iau bataie,ca mielulla taiere....mai bine nu se prezentau.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  13 August 2016, 17:42

cristi ganea este mult mai bun decat steliano filip

crotalie
crotalie  •  13 August 2016, 17:36

E pacat ca pleaca nu vrem sa se destrame o asemenea echipa omenoasa. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează