FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

După plecarea lui Ivan, CS U Craiova se mai desparte de un fotbalist

Foto: csuc.ro
Foto: csuc.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 15:25

CS U Craiova a anunţat că atacantul bosniac Nusmir Fajici (30 de ani) va pleca de la echipă, după ce părţile au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.

Fajici a jucat în 5 meciuri pentru CS U Craiova, după ce a fost adus liber de contract de olteni în luna ianuarie a acestui an şi nu a reuşit să marcheze niciun gol.

 
*Click pe imagine pentru a mări

Fajici este al optulea fotbalist de care se despart oltenii în această perioadă de mercato. Luni a fost perfectat şi transferul lui Andrei Ivan la Krasnodar, pentru suma de 3 milioane de euro.

150.000 €este cota lui Fajici pe site-ul transfermarkt.com

CSU CRAIOVA

Antrenor: Devis Mangia (nou)
Veniri: Bărbuț (ACS Poli Timișoara), L. Popescu (Pandurii), M. Roman II (Nec Nijmegen), Spahija (Voluntari), Mitrovici (Lugano), Fausto Rossi (Trapani)
Plecări: Dumitraș (Viitorul), Bucurică (contract reziliat), Măzărache, A. Manea (împrumutați la Juventus București), Mingote (Juventus București), A. Vlad (contract expirat), A. Ivan (Krasnodar), Fajici (contract reziliat)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
breitner
breitner  •  18 Iulie 2017, 20:15

Si care era fotbalistul?

239210873112253
Adrian Și Atât  •  18 Iulie 2017, 19:07

Cum toți clonacii sunt mai intresați să posteze pe știri despre echipe de liga 4-a decit să își arate atașamentul pentru echipa lor, m-am gândit că ar fi bine să transmit: !un gând bun, sănătate, prosperitate, rezultate de excepție” echipei ce va debuta în ligă. Adică lui FCU în liga 4-a! doar nu vă gândeați la altceva...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează