FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL STUDENŢESC

După refuzul lui Contra, Şiman s-a orientat spre un alt fost internaţional » Studentul Gabi Popescu

Articol de , - Publicat duminica, 23 ianuarie 2011 00:00

Refuzat de Contra, Şiman l-a ofertat pe fostul internaţional. Acesta trebuie să dea răspunsul pînă mîine


Vasile Şiman vrea neapărat un antrenor tînăr pe banca tehnică a echipei. După ce Cosmin Contra şi Costel Gâlcă au declinat oferta şefului din Regie, acesta s-a orientat către Gabi Popescu (37 de ani). Cei doi s-au întîlnit vineri în Capitală şi au discutat, însă fostul internaţional a evitat să dea un răspuns, cerînd timp de gîndire. "Bine, dar pînă luni să-mi spui! Trebuie să ştim cine pleacă în Spania", i-a replicat Şiman.

Gabi Popescu nu neagă tratativele, dar susţine că încă nu a luat o decizie. În eventualitatea în care va fi refuzat şi de Popescu, patronul Sportului nu va mai căuta alt tehnician şi va merge pe mîna lui Florin Tene, actualul interimar.


"Nu pot spune prea multe despre o eventuală venire a mea la Sportul pentru că nici eu nu ştiu ce va fi. Vedem în zilele următoare"
Gabi Popescu

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
effe994
effe994  •  23 Ianuarie 2011, 01:21

asts mai lipsea din peisajul ligii noastre amarate.P.S. ce ne facem fratilor ca nare cine sa mai comenteze eciurile de champon lig.Mare pacat

rapid..
rapid..  •  23 Ianuarie 2011, 00:42

despteptul asta care ne-a costat o calificare in sferturi la mondialele din 98(el a facut penalty-ul in meciul cu Croatia)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează