FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA DE TINERET

După tensiunile de la U19, CSA Steaua și FCSB s-au duelat și la U17 » Ogăraru și Miu au dat indicații din turn + cât s-a terminat

George Ogăraru și Iulian Miu au dat indicații dintr-un loc inedit
George Ogăraru și Iulian Miu au dat indicații dintr-un loc inedit

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 16:51 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 17:35

După remiza cu scântei din Liga de Tineret (U19), scor 0-0, CSA Steaua și FCSB s-au întâlnit și la categoria U17. Puștii „militarilor” s-au impus cu 3-2 în față celor de la FCSB.

Meciul a început alert, iar CSA Steaua a înscris prin Mario Iordan și Marius Popovici în primele minute din prima repriză. FCSB nu a acuzat șocul și a redus din diferență prin Robert Necșulescu, de la „11 metri”. 

În actul secund, oaspeții au izbutit egalarea prin Colibășanu, din lovitură liberă (2-2). Totuși, în finalul jocului,  Mario Iordan a reușit golul victoriei cu o lovitură de cap care l-a lăsat mască pe goalkeeper-u Matei Popa.

Scandal în Liga de Tineret » Ultrașii de la CSA Steaua i-au înjurat pe juniorii de la FCSB
CSA STEAUA - FCSB
Scandal în Liga de Tineret » Ultrașii de la CSA Steaua i-au înjurat pe juniorii de la FCSB

Ogăraru și Miu au dat indicații dintr-un loc inedit

Chiar dacă nu au stat pe bancă, George Ogararu și Iulian Miu au oferit indicații de la turnul de unde clubul filmează jocurile juniorilor. Primul e antrenor coordonator la Centrul de Copii și Juniori din Ghencea, al  doilea e team manager la grupele de copii și juniori ale Stelei. 

CSA Steaua U17: Tudor Cătalin- Ilie Antonio, Radu Ciprian, Cenușă Mario, Berbec Alexandru- Bornescu Nicolas, Roman Robert, Iordan Mario- Popovici Marius, Belet Cristian, Lungu Ștefan

FCSB U17: Popa Matei - Pompaș Cristian, Șosu Silviu, Până Răzvan , Ciocârlan Denis- Laszlo Matyas, Panait Andrei, Necșulescu Robert- Gogescu Andrei, Ilie Luca, Colibășanu Denis

VIDEO. Alexe David, junior FCSB Liga de Tineret

Citește și alte știri de actualitate: 

Scandal în Liga de Tineret » Ultrașii de la CSA Steaua i-au înjurat pe juniorii de la FCSB

VIDEO George Ogăraru a prezentat proiectul prin care vrea să ducă Steaua în top: „Misiunea noastră e să fim cei mai buni din România” + marele obiectiv al „militarilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
forumeer
forumeer  •  24 Octombrie 2023, 15:12

Felicitari micilor stelisti pt victoria cu micii zecesebisti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează