FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

E oficial! Decizie surprinzătoare a lui Dan Alexa după verdictul Tribunalului Bucureşti

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 21:56

Deşi Rapid riscă retrogradarea în Liga a 4-a după decizia de intrare în faliment dată azi de Tribunalul Bucureşti  (DETALII), antrenorul giuleştenilor a decis să-şi prelungească înţelegerea cu formaţia alb-vişinie.

Dan Alexa, 36 de ani, a semnat prelungirea contractului cu Rapid în biroul preşedintelui Dinu Gheorghe, anunţă pagina de facebook a giuleştenilor.

Tehnicianul e la Rapid din august 2015, când a venit în locul lui Florin Marin, şi a reuşit promovarea în Liga 1.

Valerii Moraru spune însă că a găsit rezolvarea ca Rapidul să nu intre în faliment. DETALII

Mircea Lucescu a comentat la Realitatea TV decizia Tribunalului şi a fost foarte tranşant: "Dacă dispare Rapidul vă daţi seama că vor fi afectate câteva sute de mii de oameni şi familiile lor care lucrează la transporturi. S-au perindat mulţi oameni la conducerea Rapidului doar pentru a-şi face nume. Au zis că vin la Rapid pentru a câştiga bani, dar în fotbal nu se câştigă bani. La Rapid n-au fost conducători la standardele echipei".

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (26)
plischi
plischi  •  15 Iunie 2016, 07:59

ce sa mai ***)si-ncolo, vor sa duca rapidul catre azil. mai este coposinviatza?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Iunie 2016, 07:16

Alexa e cel mai principal rapidist, mai principal si decat Sumudica care a antrenat Astra in loc sa fie alaturi de culorile sfinte visiniu si alb adica si toate nuantele acestora mai ales ca seamana izbitor de mult cu cele originale mov si a ramas alaturi de echipa lui nea Valerii care e om bun si a demonstrat inclusiv faptic ca ne imbata cu apa chioara de izvor. Am avut si avem cea mai principala galerie. Cika-laka!

crotalie
crotalie  •  15 Iunie 2016, 07:06

Noi suntem suporteri adevarati pentru ca iubim culorile sfinte rosu si albastru adica si toate nuantele acestora mai ales ca seamana izbitor de mult cu cele originale si echipa lui nea Gigi care e om bun si a demonstrat inclusiv faptic. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează