FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

E război în toată regula! » Duckadam, umilit de suporterii Stelei: "Numai unii sunt «semper svperiores», ceilalți sunt simpli hoți"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 08:53

Războiul dintre susținătorii lui FCSB și cei ai echipei Armatei continuă să încingă spiritele între cele două tabere, la mai bine de doi ani de la izbucnirea scandalului privind numele și marca "Steaua".

O parte a nucleului dur al suporterilor steliști, pe pagina de facebook " Steaua Liberă", care are aproape 15.000 de aprecieri, a lansat un atac la adresa lui Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla și actualul președinte de onoare de la FCSB.

Simpatizanții echipei Armatei l-au pus la zid pe fostul goalkeeper pentru o serie de declarații avute într-o emisiune televizată, atunci când Duckadam a avut mai multe discuții în contradictoriu cu Marius Lăcătuș, directorul tehnic al echipei CSA, privind liga din care va începe Steaua, dar și modalitatea ei de finanțare.

"Găboajă (n.r - Gabi Balint) vorbește despre suporterii prezenți la antrenamentul de luni și aproape că îl simți cum i se face pielea de găină. Vorbește despre Steaua și despre cum o să susțină echipa asta și dacă se întâmplă să rămână ani la rând în Liga a patra. Intră Fiara în direct și, din nou, se referă numai la Steaua(...), ignoră declarațiile "becaliotului" și așa mai departe.

Și-apoi se pune pe vorbit Duckadam și începe omul cu miștouri de șantier despre înscrierea în Liga a patra, despre suporterii pe care i-a văzut el la meciul FCSB-ului din weekend, se hazardează în niște prostii legate de finanțare, arătând că nu cunoaște absolut deloc subiectul.

Ce voiam să spun, și emsiunea a arătat care e diferența dintre un stelist și un fcsbist. Și mă bucur că la fiecare confruntare de la distanță și unii, și ceilalți arată cine sunt cu adevărat. Asta pentru că numai unii sunt «semper svperiores». Ceilalți sunt simpli hoți", a fost mesajul postat pe pagina de facebook mai sus amintită.

untitled

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (128)
tatastrumf
tatastrumf  •  07 Octombrie 2020, 00:09
Postat de iosif_vs pe 21 Iulie 2017, 14:57

RESPECT HELMUT DUCKADAM! Pustii de la Steaua libera sunt ZEROURI BARATE :))))))

Pustii care intra la Steaua Libera sunt cativa... Sutele de mii de copii din Romania stiu ca FC Steaua Bucuresti ( pe scurt FCSB ) este singura Stea.

tatastrumf
tatastrumf  •  07 Octombrie 2020, 00:06
Postat de alex_1973 pe 21 Iulie 2017, 15:46

Ăsta cu războiul este .ultimul spus.Este vorba de 2 tabere una slujitorii lui Becali și cealaltă formata din susținătorii CSA ului oamenii care iubesc Steaua și nu se aseamănă puschariasului.

Mai bine sa fiu slujitorul lui Becali decat slujitorul lui Talpanica :))))))))))))))))))) Becali califica Steaua in Europa de 14 ori in 17 ani, Talpanica tine CSA in Liga Satelor :))))))))))))))))))

108992139590592
DM Bob  •  21 Iulie 2017, 18:20

NU UITATI CA FINALA CASTIGATA DE STEAUA CU BARCELONA A FOST CEVA SENZATIONAL PT. ROMANIA dar "TANGOUL " JUCATORILOR DE CAMP ESTE CONSIDERAT CEA MAI URATA FINALA A TUTUROR TIMPURILOR .DAR DUCADAM ESTE IN CARTEA RECORDURILOR CU CE SE CONSIDERA CEA MAI FANTASTICA REALIZARE FOTBALISTICA IN LUME !!! Cat despre Balint cred ca a cerut ceva lui Becali si a fost refuzat .Asa ca a intors armele cum a facut armata in 44 .

Vezi toate comentariile (128)
Comentează