FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

E Rednic implicat în plecarea lui Fai în Belgia? Impresarul arată cu degetul: "E singurul care știe de transfer"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 20:07

Cristi Hossu, impresarul care l-a adus pe Fai la Dinamo, a lămurit problema transferului jucătorului dinamovist la Standard Liege.

"Săptămîna trecută m-am întîlnit cu oamenii din conducerea lui Dinamo, am discutat detaliile prelungirii. Acum am aflat din presă că Standard ar fi interesată. Eu nu știam, nici conducerea lui Dinamo nu știa. Singura echipă din Belgia cu care am discutat a fost Anderlecht, care a refuzat, spunînd că vrea un jucător mai bun.

Fai intră în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo și categoric va juca aici pînă la vară. Ce club ar plăti în momentul de față o sumă de bani, dacă jucătorul poate fi luat gratis din vară?", a declarat Cristi Hossu la Digisport.

Impresarul e convins că Rednic s-a implicat în mutarea lui Fai în Belgia și spune că el a avut ofertă pentru jucător de la FC Sion.

"Sînt 100% convins că Rednic vrea să îl îndrepte pe Fai către Standard. Credeți că Standard Liege și-ar fi luat fundaș dreapta tocmai de la Dinamo? După părerea mea, nu îl văd ca pe un un jucător de Standard, în acest moment. Pînă în momentul de față, singura ofertă pe care am primit-o eu, personal, a fost de la FC Sion, din Elveția. Oferta o dezavantaja pe Dinamo și ne avantaja pe mine și pe jucător, fiindcă se propunea să vină din vară", a mai spus Cristi Hossu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (98)
zecs93
zecs93  •  08 Ianuarie 2016, 23:12
Postat de mihai231 pe 08 Ianuarie 2016, 23:03

Ceea ce am spus si eu aseara, Zecs/ule inca nu ti-ai dat seama ca f*** ii tin in bratze pe fcsp/isti_ si in special pe Jijiii?....Ei se bazeaza pe niste concepte ciudate :Marca, cotidian apropiat gruparii Barcelona...AS, cotidian apropiat gruparii din Madrid, Real, ei nu constientizeaza inca ca Spania nu este Romania,...acesti baietzei traiesc din vise, vb. lui Cristi, se aduna la o masa in gara de nord si discuta, treaba lor dar , viitorul lor este sumbru...dar, daca atat ii duce mintea ni ai ce sa faci...Daca tu ai aajuns sa te descalifici tinand in spate un: pastor drept patron a unui club european in aceste timpuri te descalifici singur in ochii multimii...2. Acesti indivizi traiesc cu ideea ca clubul fara mama si tata are cei mai multi fani din Romania/ sperand ca astfel vor aavea un targhet ridicat, dar baietii nu iau in considerarare mai multe aspecte cum ar fi:a.).multi care se declara in sondaje a fi fanii acestui club in proportie de 60% sunt femei care habar nu au de jocul de fotbal si nici de jucatorii existenti la acest club; b) mai mult, majoaritatea faniilor acestui club traiesc in mediul rural astfel ca, daca intrebi pe cea mai mare parte dintre ei numele a 3 jucatori care activeaza nu vor stii sa iti spuna nici unul.c) atata timp cat ministerul lor de resort inca nu a dat si sunt semnale inca ca nu va da acceptul sa foloseasca :emblema, culoriile si palmaresul clubului se afla pe cale de disparitiie...si exemplele pot continua, vom mai vb

Pai stiu amigo, astea sunt din ciclul: Scriem vrute si nevrute ( adevarate si neadevarate) mai multe scandaluri la adversari si trebuie de bine si frumos doar despre echipele pe care ei le simpatizeaza ( anume FCSP, Pandurii si Viitorul) !!! Normal ca nu scriu nimic de rau de echipele sistemului lor, doar nu-si sapa groapa singuri, de Dinamo si Astra au scris nu mai rele pentru ca stiu ca astea 2 vor pune in pericol titlu de campioana a fcsp-ului si cum nu trebuie sa se intample asta in birourile gazetarilor trec la spurkkhhat si improscat cu noroi in noi si in Astra !!! Ar mai scrie de rau si de Tg Mures dar aia nu sunt siguri de ultimu loc de play-off asa ca mai asteapta sa vada cine intra in play-off de pe ultimu loc, sa vada daca este o echipa care le convine !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Ianuarie 2016, 21:10
Postat de 1745flo pe 08 Ianuarie 2016, 21:02

Nu vezi metre ca Puriul le sta ca un ghimpe-n coasta? Le-a cam intrat morcovul!:)Fara grupele CL, fcsbeul se numeste "insolventa"!

vad si eu totul, ca si voi. chiar daca nu mai scriu decat foarte rar si mai mult pe unele articole despre Dinamo, totusi gasesc ceva timp sa lecturez rapid macar titlurile principale ale fiecarei zile. chiar daca sunt prins cu detaliile ...schimbarii totale (desi inca nu m-am decis), citesc, vad si ma amuz. orisicat, sunt obligat sa remarc si eu ca ziarul asta e din ce in ce mai jenant, a devenit gazeta de perete a incultului din pipera + acolitii si trepadusii lui de doi bani.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Ianuarie 2016, 00:06
Postat de zecs93 pe 08 Ianuarie 2016, 22:57

pleci din tara amigo ?? definitiv sau doar in vacantele lunare pe care le faci ??

draga, te afli intr-o grava eroare. first : nu fac vacante lunare ci maximbianuale sau trianuale. second : da, e vb de plecare definitiva. terzio : nu te impacienta, iti las mostenire 'miliardele' mele de comentarii pe Gsp, caci am remarcat servilitatea ta fata de unii useri fecesebisti in cateva nopti anterioare, parsivenia ta imensa, dar mai ales si invidia pe prodigioasa mea cariera de user al forumului, una de altfel cat se poate de remarcabila de vreme ce scriu pe aici inca din primele zile ale siteului. du-te invartindu-te, fii fericit ca ai forma de cerc. ovaloidule.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează