FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţeapă luată de Andone cu un fotbalist! » A dezamăgit la Dinamo și își va pierde postul de titular. Cine îi ia locul

Înainte să vină în Ştefan cel Mare, Marici a evoluat în Iran
Înainte să vină în Ştefan cel Mare, Marici a evoluat în Iran

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 00:00

Dinamo spera ca stoperul croat să fie înlocuitorul perfect pentru Mevlja, dar el a dezamăgit. Din acest motiv, a fost adus Ceccarelli.

Miha Mevlja a umplut conturile lui Dinamo cu 700.000 €, când a fost vândut la FC Rostov, în Rusia. În locul său a fost adus Luka Marici, un croat în care dinamoviştii şi-au pus mari speranţe.

Luka însă nu a reuşit să devină pilonul apărării roş-albe, astfel că Andone a încercat chiar şi varianta cu Nedelcearu şi Popescu, deşi cei doi n-au încă experienţă.

Acum, managerul general Adi Mutu a venit cu varianta Luca Ceccarelli, 33 de ani. După mai multe zile petrecute în probe la Săftica, italianul l-a convins pe "Fălcos".

Fost coleg cu Mutu la Cesena, Ceccarelli poate evolua fundaş dreapta şi stoper şi, aşa cum Gazeta a anunţat ieri, Andone are de gând să îl titularizeze în meciul cu Poli Timişoara.

Staff-ul tehnic speră că experienţa mare a peninsularului îl poate transforma în noul lider al defensivei dinamoviste.

1gol în 6 meciuri de L1 a marcat Marici

5,33e media notelor GSP ale lui Marici

6cluburi avea Marici în CV înainte să vină la Dinamo: NK Rovinj, NK Pomorac, Istra 1961, HNK Rijeka (toate în Croația), Zawisza (Polonia) și Persepolis (Iran)

Continuă campania

Campania lansată de Dinamo împotriva arbitrilor români "#uniţisalvămarbitrajul" continuă.

După mesajele lui Mutu şi Dănciulescu, ieri a transmis şi Dan Capatos mesajul său: "E clar că în acest moment arbitrajul românesc este într-un colaps. Cineva trebuie să tragă un semnal de alarmă şi cineva trebuie să plătească. În aceste zile observ că foarte mulţi oficiali din fotbal se bucură că Dinamo are parte de arbitraje ostile, dar nu se gândesc că poate în sezoanele viitoare le poate veni lor rândul. Împreună putem salva arbitrajul românesc şi putem salva fotbalul românesc ".

Vedeta Antenei 1 este unul dintre cei mai mari fani ai clubului din Ştefan cel Mare.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
fangigi
fangigi  •  03 Noiembrie 2016, 19:15
Postat de mariuss72 pe 03 Noiembrie 2016, 09:56

De unde te iau, de la bariera de la Domnesti? Sau ai zi de palat azi?

Incearca la bariera la Domnesti, ca gigistii mai departe de capatul tramvaiului 41 nu stiu sa mearga! Iar daca intamplator ajung la palat, trebuie sa doarma acolo ca nu mai stiu sa se intoarca!:)))

1687734661497319
Robi Vetorecz  •  03 Noiembrie 2016, 18:11

Eu zic sa nu dam cu pietre in el infierandu-l, mai are nevoie de timp ca sa dea randament eu zic ca mai trebuie sa avem rabdare cu el dupa parerea mea e un jucator foarte bun

zecs93
zecs93  •  03 Noiembrie 2016, 17:09

Andone incepatorul i-a vandut pe singurii fundasi centrali care tineau defensiva in spate ( Mevlja si Marc)........ de Puljici nu avem cum sa zicem ca era imprumutat, dar ailalti 2 erau ai nostri, nu a facut nmk ca sa-i pastreze !!! Acum culege roadele muncii, sa speram ca macar Ceccareli ala sa fie ceva de capu lui !!! Atat Maric cat si Janeckzec ala sunt niste ***, defapt toti cei adusi de andone....inca nu m-am edificat la singura achizitie cat de cat mai rasarita si accela este mahlangu, parca ar promite !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează