FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Echipele în care steliștii își pun speranțele pentru a lua titlul » "Doar ele o pot încurca pe ASA"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 12:24

Steaua se află la două puncte în spatele celor de la ASA și are nevoie de un eșec al mureșenilor pentru a mai spera la titlu.

Cu patru etape înainte de final, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre lupta pentru campionat și despre echipele care o pot încurca pe ASA.

"Titlul nu mai depinde de noi. Nu am știu să avem grija de primul loc și l-am pierdut. Acum avem nevoie ca ASA să se încurce.  Cred că doar Gaz Metan și Astra pot pune probleme mureșenilor, pentru că ele mai luptă pentru un obiectiv. Petrolul nu poate bate pe ASA", a declarat Duckadam la televiziunea sportro.

Citește și: 4 etape decisive în lupta pentru titlu dintre Steaua și ASA » Ce echipă va face primul pas greșit?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
tonyys
tonyys  •  04 Mai 2015, 20:09

asociatia sportiva a arbitrilor mai are un singur meci oficial la medias pe care-l vor rezolva cu arbitrii, astra si petrolul se vor da la o parte asa cum au facut-o acum 5 ani dinamo si rapid in fata cfr-ului. oricum asociatia arbitrilor va pierde din prmul tur preliminar in CL si apoi va urma desfiintarea pe modelul - urziceni,vaslui si pana la sfarsitul anului cfr si otelul.

mama.is.here
mama.is.here  •  04 Mai 2015, 17:33

sa crape FCSB-ul de ciuda ca e pe locul 2! De ce nu au batut pe ASA la Bucuresti si se stia clar cine e campioana? Asa, cu cumetrii si aranjamente nu mai tine, sa-i pupati pe CFR(pe care tot ia-ti injurat*** ca le-a luat 2 pcte la mureseni, ca acum erati la 4 pcte in spate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

icerealice
icerealice  •  04 Mai 2015, 15:48

Conspirații,directive ...Cand ai 13 pct avans și pierzi locul 1...se numește prostie! Asa ca va meritati prostia și îngâmfarea de la Us25 la conspirații, directive.. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează