FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / UPDATE Edgar Ie nu a mai ajuns joi noaptea în România! » Ce se întâmplă cu marele transfer anunțat de Andrei Nicolescu la Dinamo

În direct la GSP LIVE, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre transferul fundașului central din Guinea-Bissau, Edgar Ie (29 de ani). +7   FOTO
În direct la GSP LIVE, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre transferul fundașului central din Guinea-Bissau, Edgar Ie (29 de ani).

Articol de , , - Publicat joi, 15 februarie 2024 23:13 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 08:35

În direct la GSP LIVE, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre transferul din Guineea-Bissau, Edgar Ie (29 de ani). Fundașul central ar fi trebuit să ajungă vineri noapte la București, dar evenimentul s-a amânat. 

UPDATE JOI, ORA 23:00 / Venirea lui Edgar Ie, amânată

Apărătorul, care are și pașaport portughez, s-a înțeles cu Dinamo. Și, potrivit oficialului „câinilor”, vineri ar urma să semneze contractul cu roș-albii. 

Ar fi trebuit să ajungă în noaptea de joi la București, dar a amânat momentul. Sursele GSP afirmă că vineri se va lămuri exact situația, când ar urma să sosească în România.

Azi e Valentine's Day! TOP 25 cele mai interesante cupluri din sportul românesc
Valentine's Day
Azi e Valentine's Day! TOP 25 cele mai interesante cupluri din sportul românesc

VIDEO. Când va semna Edgar Ie cu Dinamo

„În principiu ne-am înțeles. Îl așteptăm la București. Probabil vineri va fi totul OK. Antrenorul decide dacă va putea juca în meciul cu Oțelul. Dacă vineri vom semna, actele se pot rezolva repede.

Dar după aceea e decizia antrenorului. A fost greu de adus, da. E un efort pe care-l facem pentru a fi cât mai competitivi. Încercăm să creștem nivelul jocului nostru prin aceste transferuri. E ultimul nostru transfer din iarnă”, a spus Nicolescu, la GSP Live.

Cine e Edgar Ie, noul fotbalist al lui Dinamo

  • Edgar Ie este liber de contract după despărțirea de Istanbul Bașakșehir.
  • Fotbalistul a fost crescut în Academia Barcelonei. A făcut pasul la echipa mare a catalanilor și a prins 26 de minute într-un meci cu Huesca, din Cupa Spaniei, în 2014.
  • În cariera lui, Edgar Ie a mai jucat la cluburi precum Nantes, Lille, Belenenses, Feyenoord și Trabzonspor.
  • Acesta a jucat 35 de minute în naționala Portugaliei, într-un amical cu Arabia Saudită, scor 3-0, disputat în 2017.
  • Ulterior, a ales să joace pentru Guineea-Bissau, pentru care a debutat în 2023 și a strâns două apariții, dintre care una la Cupa Africii, recent încheiată, în eșecul din faza grupelor, 0-1 cu Nigeria.
  • În prezent, stoperul este cotat la 1,7 milioane de euro pe platforma de specialitate transfermarkt.com. Cea mai înaltă cotă a atins-o în 2022, când juca la Trabzonspor - 7,5 milioane de euro.
  • Stoperul are două trofee în palmares: Cupa Spaniei, câștigată cu Barcelona în 2015, și o Cupă a Turciei, cucerită cu Trabzonspor în 2021.
Edgar Ie, fotbalistul dorit de Dinamo
Edgar Ie, fotbalistul dorit de Dinamo
Edgar Ie, fotbalistul dorit de Dinamo
Edgar Ie, fotbalistul dorit de Dinamo
Edgar Ie, fotbalistul dorit de Dinamo
+3 FOTO

Andrei Nicolescu: „Ne așteptam la altceva la începutul acestui an”

Ulterior, Andrei Nicolescu a vorbit și despre situația clubului, explicând că se aștepta la un început mai bun de an. Totuși, victoria cu Farul (2-0) i-a dat încredere:

„Vrem să câștigăm toate meciurile pe care le jucăm. Mă bucur că am revăzut speranță și mândrie în ochii jucătorilor după meciul cu Farul. Aveau nevoie de asta. De aici, ei trebuie să gestioneze ce se întâmplă. Noi am sperat la mai mult de la începutul acesta de an. 

Aveam alte planuri pentru primele trei meciuri. Era o stare destul de apăsătoare. Și e în continuare. Dar am văzut la jucători că au încredere că pot face ceva, că nu pedalează în gol.

Cu Oțelul vrem să facem un joc foarte bun, fără greșeli, și să avem intensitate. Dacă facem asta, vor veni și rezultatele”.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și: 

Mutarea lui Kopic, lăudată: „A fost marele câștig” » Ce jucători au fost evidențiați după victoria cu Farul
FARUL - DINAMO 0-2
Mutarea lui Kopic, lăudată: „A fost marele câștig” » Ce jucători au fost evidențiați după victoria cu Farul
Verdictul lui Ionuț Lupescu după victoria lui Dinamo cu Farul: „Kopic e singurul care are competență fotbalistică”
DINAMO
Verdictul lui Ionuț Lupescu după victoria lui Dinamo cu Farul: „Kopic e singurul care are competență fotbalistică”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
Vasi86le
Vasi86le  •  16 Februarie 2024, 12:56

Eu stiam ca ajunge Vineri :)

magic4ever
magic4ever  •  16 Februarie 2024, 11:52

Amator Nicolescu sa spuna in presa cu cine urmeaza sa semneze,poate a intrat alta echipa din liga 1 pe fir ....sau poate a primit alta oferta de afara,nu cred ca mai semneaza cu Dinamo...

Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  16 Februarie 2024, 09:20
Postat de zecs93 pe 14 Februarie 2024, 14:47

Și vineri parcă vedem ca îl deturnează alții , primind o ofertă de nerefuzat, nu mi plac amânările astea deloc

Păi dacă Nicolescu sifonează pe la toate televiziunile informații numai ca sa scape de presiunea PCH!?.... De ce vorbește daca jucătorul nu este semnat!?.... Până la urmă dacă nu vine sa fie sănătos! Doar că Nicolescu mai bifează o nerealizare majoră și transferă responsabilitatea către Kopici, care va trebui să se descurce cu ce are. Nu e Fair play! Asta e situația se pare...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează