FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Edi Iordănescu a spus tot despre negocierile purtate! Discută cu trei formații: una e dintr-un campionat tare

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 09:44

Edi Iordănescu a confirmat discuțiile cu Gaz Metan, însă a anunțat că negociază în paralel cu formații din Polonia și Grecia. Dacă numele clubului polonez e știut, Slask Wroclaw, cel al formației elene încă e un mister.

"Am refuzat mai multe variante pe care le-am avut din România. A fost şi o variantă concretă, printre altele, dar una concretă şi interesantă din străinătate, care până la urma urmei nu s-a materializat. Pot să spun că şi în momentul ăsta sunt discuţii în străinătate. În paralel, a apărut această variantă şi recunosc propunerea celor de la Mediaş.

Ce m-a surprins, faptul că, după cum ştiţi, e totuşi un club aflat în insolvenţă, dar mi s-a propus un proiect în care autoritatea mea, rolul meu poate să fie unul mai complex, dar şi responsabilitatea este mult mai mare.

Adică, mi s-a propus o variantă nu doar de antrenor, ci de manager general, în care să îmi asum gestionarea clubului în tot ceea ce înseamnă din punct de vedere tehnic, selecţie şi restul sarcinilor care ţin propriu zis de antrenor. Sunt discuţii, probabil pe viitor e un club care poate să se reechilibreze total.

Însă probabil că zilele următoare se vor clarifica lucrurile şi în sensul ăsta. A fost perioada de sărbători, în următoarea perioadă mă voi întâlni din nou cu cei care sunt factori de decizie şi chiar cu cei care susţin proiectul din punct de vedere financiar şi vedem dacă putem să ajungem la un numitor comun sau nu.

Zilele viitoare cu siguranţă o să aflaţi, pentru că timpul este foarte scurt şi, cum sunt şanse ca totuşi eu să ajung acolo, interesul meu este să se concretizeze cât mai repede, să am timp efectiv să mă apuc de muncă. Mai sunt discuţii în străinătate, în Polonia, și cu o echipă de tradiţie şi în Grecia", a zis Edi Iordănescu la TV Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI:

Cele două motive pentru care Edi Iordănescu a refuzat-o pe Dinamo: "E adevărat"

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează