FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Edi Iordănescu a vorbit cu oficialii roș-albaștri: "Nu există decât o stea pe cer și aia e Steaua actuală. Într-o zi o să mă întorc acasă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 12:54

Steaua e la un pas de a pierde titlul în acest an în favoarea Astrei, dar cel mai periculos pentru roș-albaștri este că pot pierde și locul doi, ceea ce ar însemna despărțirea lui Reghecampf de actuala campioană a României.

În locul său poate ajunge Edi Iordănescu, tehnicianul Pandurilor, care a recunoscut pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor că a vorbit cu oficialii Stelei.

"Nu există acest scenariu sau cel puţin nu există acum aşa ceva. Recunosc, am sentimente profunde faţă de acest club. Nici n-ar putea să fie altfel, pentru că eu am învăţat să fac primii paşi, la propriu, în Ghencea. Dar de aici şi până la speculaţiile care s-au făcut e cale lungă.

Am mai avut şi eu, de-a lungul timpului, discuţii private cu oamenii care se află în conducerea Stelei şi ştiu că mă apreciază. Dar eu vreau să-mi duc la capăt contractul cu Pandurii, care mai durează 3 săptămâni. Vom termina acest campionat, apoi vom trage linie, vom analiza ce am făcut aici şi apoi se poate discuta dacă voi continua", a declarat Edi Iordănescu pentru Gazeta Sporturilor.

Edi Iordănescu a adăugat și un mesaj pe contul său oficial de Facebook prin care a oferit mai multe detalii, însă la comentariile pe care le-a adăugat a lăsat de înțeles că revenirea sa în Ghencea se apropie cu pași repezi.

"Nu există loc pentru speculații. Lucrurile sunt simple. Sunt implicat într-un proiect care din fericire este de succes și pe care îl voi duce până la final. Mă bucură aprecierile din ultima perioadă, însă meritele principale sunt ale băieților pe care îi antrenez zi de zi. Într-o zi mă voi întoarce "acasă", dar acea zi încă nu a venit! În vară la finalul contractului, prima discuție va fi cu Pandurii, cu oamenii care au crezut în mine în ciuda vârstei de 36 ani. Există și niște perspective extrem de interesante din străinătate, însă acestora le voi acorda atenție doar în momentul în care stabilitatea financiară nu va mai oferi perspective la Tg Jiu"

Acasă înseamnă Steaua, acasă înseamnă Ghencea, acasă înseamnă suporterii din nou în tribune, acasă înseamnă spirit, tradiție, înseamnă roșu/albastru, înseamnă lucrurile cu care am crescut" Edi Iordănescu la comentarii

"Gigi B. a ținut echipa în viață și a realizat performanțe, inclusiv internaționale....iar asta anulează alte lucruri care poate nu plac pentru că nimeni nu e perfect. Sigur echipa va merge iar în Ghencea cu el patron și suporterii se vor întoarce. Echipa fără suporteri nu va fi completă niciodată" Edi Iordănescu la comentarii

"Suporterii sunt orgolioși și e normal. Însă nu există decât o stea pe cer și aia e Steaua actuală" Edi Iordănescu la comentarii

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală ce va face Edi Iordănescu în timpul semifinalei din această seară + ce relație are cu Gigi Becali.

1

2

Citește și

Pariori.ro: Cota zilei vine de la Derby de România » 2.10 pentru un pariu surpriză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Aprilie 2016, 20:54

Tipic pentru suporterii echipelor care nu conteaza: spume, spume si iar spume. Mai cu grija, baieti, sa nu faceti poc...

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  20 Aprilie 2016, 19:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  20 Aprilie 2016, 17:51

e pe aceelasi lista cu STOICHITA LAKATUS siIL DUMITRECU folosite CI>>>R>>>PE de cioban

Vezi toate comentariile (45)
Comentează