FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Edi Iordănescu avertizează comisiile FRF: "Dacă nu sunt tratat ca Şumudică înseamnă că nu e echidistanţă"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 15:10

După ce a fost eliminat în finalul meciului cu Dinamo, Edi Iordănescu va fi judecat miercuri de către Comisia de Disciplină a FRF şi cel mai probabil va fi suspendat, mai ales că e recidivist, lucru care l-ar trimite în tribună la meciul din etapa următoare, când Pandurii întâlneşte Steaua.

Tehnicianul gorjenilor a reacţionat astăzi pentru GSP.RO: "Sunt cel mai tânăr antrenor din Liga 1, dar asta nu înseamnă că sunt cel mai slab şi trebuie să fiu cel mai expus. Dimpotrivă, mă simt foarte bun, dar trebuie să şi fiu lăsat să-mi fac treaba. Sincer, mă simt vânat şi dat ca exemplu. Niciodată n-am lăsat mânia să-mi înceţoşeze gândirea, avem arbitri buni şi în general arbitraje bune. Urmăresc şi ceea ce se întâmplă în marile competiţii europene, unde nu se face atât de mare tam-tam. Chiar azi am citit în Gazeta Sporturilor un articol despre erorile de arbitraj şi am văzut un echilibru aproape perfect în dreptul Pandurilor la raportul erori pro - erori contra. Deci, să nu îndrăznească nimeni să spună, fiindcă s-au mai găsit diferite personaje în ultima perioadă, că noi am fost favorizaţi de arbitraje", a spus Iordănescu junior.

"MI SE PARE CĂ SE FACE UN ABUZ"

"În ceea ce mă priveşte, cred că am avut întotdeauna o prestanţă, am fost civilizat în relaţia cu arbitri, dar ca să ajung să fiu mereu eliminat fiindcă aplaud mi se pare chiar că se face un abuz.

Nu vreau să fac alte paralele, dar cred că toată lumea a văzut alţi antrenori ce discurs au, ce gesturi fac şi de eliminat numai eu sunt eliminat. Dacă voi fi suspendat şi dacă cei de la comisii tot au susţinut că sunt fair-play şi că sunt echidistanţi, atunci executarea sancţiunii să fie amânată şi la mine, aşa cum s-a procedat în cazul Şumudică. Dacă nu se va întâmpla aşa ceva, atunci nu există echidistanţă şi se influenţează competiţia aceasta numită play-off.

În plus, spre deosebire de alţii, care au vorbit doar aşa, de faţadă, eu chiar am fost sincer când am zis că mă bucur de faptul că Şumudică a fost lăsat să stea pe bancă", a mai declarat tehnicianul Pandurilor.

Laude pentru Rednic

Iordănescu s-a referit şi la meciul cu Dinamo, de duminică. "E satisfăcător punctul obţinut având în vedere minutul în care am egalat, dar mi-aş fi dorit mai mult de un punct fiindcă în pregătirea meciului am mizat foarte mult pe informaţiile care au apărut în ultimele zile cu posibila plecare a lui Rednic de la Dinamo. Ştiam că acest gen de informaţii pot face mult rău unei echipe în interior, speculaţiile creează o stare de deconcentrare în rândul jucătorilor lui Dinamo. Nici nu avea cum să fie altfel, fiindcă tot ceea ce a realizat Dinamo în acest an i se datorează lui Mircea Rednic. Doar el ar fi putut să realizeze lucruri atât de bune cu o echipă nou-formată. Dacă ar pleca ar fi o pierdere enormă pentru Dinamo, aproape de neînlocuit.

Am văzut că se vorbeşte despre venirea cuplului Prunea-Napoli, poate doar instalarea lui Florin Prunea să mai compenseze din golul pe care l-ar lăsa plecarea lui Rednic", a încheiat Iordănescu jr. pentru GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  21 Martie 2016, 20:20

Asta este o remarca de copil razgaiat...de abia acum cred ca o sa mai treaca timp pana o sa ajungi un barbat pe propriile picioare...invata sa te aperi fara sa dai in colegi...altfel o sa vina raspunsul...Ropotan,Hora...penibil baiete...cred ca o meriti,dar poate intervine taticul sa te salveze...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Martie 2016, 17:14
Postat de blatistu49 pe 21 Martie 2016, 16:18

dupa blatul cu FCSPDOMNESTIai dezlegare la blaturi si pariuri ca SUMI MICA

pastileeeeeeeeeeeeee

blatistu49
blatistu49  •  21 Martie 2016, 16:18

dupa blatul cu FCSPDOMNESTIai dezlegare la blaturi si pariuri ca SUMI MICA

Vezi toate comentariile (6)
Comentează