FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

El e prima opțiune » Mercato încă nu s-a încheiat în Ștefan cel Mare!

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 00:00

Mircea Rednic mai caută un jucător pentru ofensivă, a studiat mai multe variante și, zilele trecute, i-au fost propuși doi fotbaliști cu trecut în Liga 1.

Prima opțiune pentru Dinamo este elvețianul Gezim Shalaj, 25 de ani, ultima dată la Pandurii. Fotbalist de profil ofensiv, Shalaj nu și-a găsit angajament după ce s-a despărțit de gorjeni, cu toate că a avut un sezon apreciat în România. "Mi-ar plăcea să revin în Liga 1, sînt deschis dialogului. Am avut mai multe discuții, cu diverse formații, dar nu a fost să fie", a declarat Gezim ieri.

Shalaj, care s-a afirmat după ce-a marcat un gol împotriva Stelei, la victoria cu 3-1 a oltenilor în primăvară, acceptă un salariu de 5.000 de euro pe lună, la care se vor adăuga diverse bonusuri de performanță.

CV tare, prezent incert

Mai rămîne și o opțiune secundă, dacă apar probleme. Este vorba de Elliot Grandin, ex-Astra. Care n-a mai jucat nicăieri în 2015, după ce s-a despărțit la începutul lui ianuarie de formația giurgiuveană. Asta cu toate că mijlocașul ofensiv a evoluat în carieră la Olympique Marseille, la Blackpool, la Nice și la Crystal Palace!

Elliot avea un salariu mare la Astra, în jur de 12.000 de euro pe lună, însă ar renunța mult la pretenții, pentru a accepta în jur de 5.000 de euro în Ștefan cel Mare. În trecut, Grandin a mai fost dorit de două rivale ale roș-albilor, Rapid și Steaua.

"Mai vrem să aducem un mijlocaș ofensiv, care joacă și-n bandă. Am fost în discuții cu mulți jucători. A fost la o echipă bună din România, a jucat și-n grupele Europa League"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

1 golîn 5 meciuri a marcat francezul pentru Astra, în sezonul precedent

3 goluriși 6 pase decisive a reușit Shalaj la Pandurii în 33 de meciuri, în toate competițiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
zecs93
zecs93  •  01 Octombrie 2015, 17:53
Postat de popescu222 pe 01 Octombrie 2015, 17:05

Sunt plecat de multi ani din tara dar sufletul e alaturi de Dinamo de 30 de ani. Ma bucur ca e Rednic la echipa, il vedeam pe teren cand era jucator... istet si ambitios. Am totusi o problema cu el, de ce nu da prioritate jucatorilor romani?

in ce tara va aflati ???

popescu222
popescu222  •  01 Octombrie 2015, 17:05

Sunt plecat de multi ani din tara dar sufletul e alaturi de Dinamo de 30 de ani. Ma bucur ca e Rednic la echipa, il vedeam pe teren cand era jucator... istet si ambitios. Am totusi o problema cu el, de ce nu da prioritate jucatorilor romani?

thelegend.
thelegend.  •  01 Octombrie 2015, 16:27

Parerea mea este ca e mai fotbalist Grandin decat Salaj ala.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează