FOTBAL  »  Superliga  »  

El goleador

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

După doar 72 de minute jucate în tricoul lui Dinamo, Miranda a marcat primul său gol, demonstrînd că-l poate înlocui pe Niculescu

Dinamoviştii şi-au regăsit aseară pofta de a muşca din adversari! Şi au făcut-o contra ungurilor de la Zalaegerszeg, locul 7 în Ungaria, pe care i-au învins cu 2-1, deşi diferenţa de scor putea fi mult mai mare. Cu Osvaldo Miranda în avanposturi, alături de Dănciulescu, roş-albii şi-au creat multe ocazii. Cei doi i-au hărţuit în permanenţă pe maghiari, iar argentinianul (3) i-a pus o minge lui "Danciu", care a tras "peste"

În minutul 27, Miranda s-a desprins perfect din marcaj, a profitat de un şut deviat al lui Torje şi a marcat plasat pe lîngă portar. Primul său gol după 72 de minute în echipamentul "cîinilor", aici contabilizîndu-se şi cele 45 de minute jucate cu Litex (2-5), duminică.

În minutul 52, sud-americanul i-a pus din nou mingea perfect "Corbului", care a nimerit bara. Şase minute mai tîrziu, "decarul" roş-albilor a spart ghinionul şi a executat perfect penalty-ul obţinut de Torje. Lui Miranda i-a ieşit aseară jocul: a evoluat tot meciul şi s-a demarcat în permanenţă, a cîştigat majoritatea duelurilor aeriene şi a conlucrat perfect cu Dănciulescu, demonstrînd că are calităţile necesare pentru a suplini plecarea golgeterului Claudiu Niculescu.

Dinamo - Zalaegerszeg (Ungaria, I) 2-1 (1-0)

Au marcat: Miranda (27), Dănciulescu (58-pen) / Andriş (81)
Dinamo: Lobonţ - Stoican, L. Goian, Pekarici (43 Izvoranu), Pulhac - Torje, Mărgăritescu, C. Munteanu, Boştină (46 Zicu) - Dănciulescu, Miranda. Antrenor Cornel Ţălnar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  13 Februarie 2008, 19:04

M U I E LA TOATE JAVRELE

 •  13 Februarie 2008, 19:02

Cu aceasta echipa DINAMO poate inregistra surpriza si sa castige campionatu. Voi stelisti imputiti nu stiu de ce va intereseaza de DINAMO de intrati si faceti comenturi. Va e frica pt ca cu toate transferurile nu o sa faceti nimic. Nu aveti fata de locul 1. DINAMO mai are nevoie de un antrenor pe masura un echipe de Champions Ligue si totul va fi asa cum trebe. FORTZA DINAMO.

 •  13 Februarie 2008, 11:59

din ceea ce vad eu ..rezuma k torje a fost omu meciului :D sper sa reuseasca la dinamo :D

Vezi toate comentariile (13)
Comentează