FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Elhamed laudă noua achiziție a "cîinilor": "Iute şi bătăios"

Dia Saba se bate, momentan, la titularizare cu Gavrilă şi cu Alexe
Dia Saba se bate, momentan, la titularizare cu Gavrilă şi cu Alexe

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2015 00:00

Dia Saba, 22 de ani, mijlocaş dreapta şi stînga, era aşteptat să semneze aseară cu roş-albii.

Dinamo trebuie să umple golurile lăsate de disponibilizările din ultima perioadă. Conducătorii au trecut la fapte, au ajuns la un acord cu primul transfer, palpabil, al verii.

Aşa cum a anunţat GSP.ro în exclusivitate, mijlocaşul lateral Dia Saba a sosit în Capitală spre a negocia cu "cîinii" şi urma să iscălească, aseară, actele, pentru a îmbrăca tricoul alb-roşu.

"Îl cunosc bine. Are calitate, chiar m-a întrebat de Dinamo şi i-am zis că transferul l-ar putea ajuta în carieră. Şi clubul va avea de cîştigat, este un fotbalist de mare calitate. Saba m-a mai chestionat privitor la viaţa din Bucureşti, la situaţia echipei, i-am spus tot ceea ştiam", a dezvăluit Hatem Elhamed pentru Gazeta Sporturilor.

Dia e arabo-israelian, ca și Elhamed, a jucat ultima dată pentru Maccabi Netanya şi a mai trecut pe la Maccabi Tel Aviv. În august 2013 şi-a făcut debutul pentru "naţionala" Under 21 a Israelului, strîngînd 7 selecţii şi două goluri. "Este iute şi bătăios, chiar dacă-i mic de înălţime, doar 1,72 metri", a mai spus Hatem, care-l cunoaşte de la juniori.

5 cluburia bifat deja în carieră fotbalistul de bandă: Maccabi Tel Aviv, Hapoel Be'er Sheva, Bhei Sakhnin, Maccabi Petah Tikva şi Maccabi Netanya

200.000 €este cota lui Saba pe transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
zecs93
zecs93  •  12 Iunie 2015, 15:35

daca joaca ca elhamed eu sunt multumit !!!

lssah_ss
lssah_ss  •  12 Iunie 2015, 10:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red_panzer
red_panzer  •  12 Iunie 2015, 09:44

dar ELHAMED??????????????????????????? ati gasit fara sa vreti un FOTBALIST si nu il pastrati?????????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează