Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 08:56 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 09:27

După schimbul de replici pe care l-a avut cu Gigi Becali, comentatorul Emil Grădinescu a dat detalii suplimentare la GSP LIVE.

După Oțelul - FCSB 1-1, în Cupa României, cei doi s-au contrat pe tema imixtiunilor patronului de la FCSB peste antrenorii Charalambous și Pintilii. Acum, Emil Grădinescu a explicat ce crede că l-a deranjat pe patronul roș-albaștrilor.

VIDEO Emil Grădinescu, prima reacție după conflictul avut cu Gigi Becali: „I-am spus lucruri de care ar trebui să țină cont”

„El e ferm convins că el e stăpânul, domnul stăpân, acolo și trebuie să dirijeze tot. Ce l-a deranjat, după părerea mea, e că i s-a spus în față. El a spus de mai multe ori că «Una e să comentați voi, dar să vină obraznicul ăsta și să-mi spună în față». Da, i-am spus în față niște lucruri. Ar trebui să le știe și să țină cont de ele.

Iar al doilea lucrur care l-a deranjat și l-a făcut să aibă acea reacție exagerat e că l-am făcut antrenor. Așa am avut senzația. Să-i spui că e antrenor e o jignire. E o meserie meschină care nu corespunde cu statutul lui de miliardar. Și că stă de vorbă cu oameni care nu au făcut nimic în viață. Ușor, domnule Becali, că nu e chiar așa.

Pe mine m-a enervat când a început cu chestii de genul «Nu știu la ce meci v-ați uitat. Da, bine, hai, hai. Zi ce mai vrei». Parcă vorbea cu unii de pe stradă, de ăia care îi ceri bani pe stradă. Nu vrem nimic, omule. Vrem să termini cu antrenoratul. Asta l-a deranjat. Că l-am făcut antrenor. E o meserie măruntă, chiar scârboasă, pentru el”, a declarat Emil Grădinescu la GSP LIVE.

Mi-a zis «Cine ești tu?». Puteam să-i spun că sunt ăla care spune mereu că FCSB nu și-a încântat niciodată existența
- Emil Grădinescu

Citește și: 

Florin Talpan, după remiza cu Rapid: „FCSB, retrogradată în liga a cincea!” + „Oprița se plânge, dar ia mii de euro”
Steaua - Rapid 0-0
Florin Talpan, după remiza cu Rapid: „FCSB, retrogradată în liga a cincea!” + „Oprița se plânge, dar ia mii de euro”
Mihai Stoica nu s-a putut abține după Steaua - Rapid » Cum i-a ironizat pe steliști
Steaua - Rapid 0-0
Mihai Stoica nu s-a putut abține după Steaua - Rapid » Cum i-a ironizat pe steliști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”