FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Eric a făcut "baremul" lui Pustai » Brazilianul a slăbit și a revenit printre titulari la Gaz Metan

Eric a venit în România în vara lui 2007
Eric a venit în România în vara lui 2007

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 00:00

După regimul pe care l-a avut la echipa a doua, timp de 10 zile, brazilianul a slăbit 6 kilograme şi ar putea reveni printre titularii Gazului, chiar cu Steaua.

Surprinzător, Eric de Oliveira, unul dintre oamenii de bază ai formaţiei din Mediaş, nu a făcut parte nici măcar din lotul lărgit pentru partida din etapa precedentă, de la Voluntari, când ardelenii au pierdut, 0-1.

Surse autorizate susţin că înainte de partida cu CFR Cluj, din runda a 23-a, "Eric a refuzat să facă cântarul. Era oricum gras, avea 91 de kilograme. Totuşi, Cristi Pustai l-a ţinut în lot şi a băgat titular cu CFR, schimbându-l în minutul 71. După meci, domn' profesor s-a luat de el, reproşându-i că e prea gras, că abia se mişcă pe teren.

Eric i-a răspuns şi el, ceva de genul «lasă, că aşa cum sunt de gras, te ţin, ajut echipa, am cele mai multe pase de gol!». Erau nervoşi, s-au ridicat unul spre altul, dar nu au apucat să se bată, că au intervenit ceilalţi".

A doua zi, brazilianul a fost trimis la formația secundă. Cu un program strict, două şedinţe de pregătire pe zi şi reducerea drastică a meniului. "Te mai întorci la prima echipă doar când o să ai cel mult 85 de kilograme!", i-a transmis Pustai.

Luni, la 10 zile de la respectivul incident, Eric a făcut cântarul: avea 84,9 kilograme. Îndeplinise "baremul" fixat de tehnician, motiv pentru care a revenit la antrenamentele echipei mari. Aceleaşi surse susţin că sud-americanul ar putea fi folosit titular duminică, împotriva Stelei.

"Eu am considerat că Eric trebuie să se pregătească separat ca să ajungă la greutatea optimă. Echipa are nevoie de el, dar și el de echipă"
Cristian Pustai, după meciul cu Voluntari

"Eric trebuie să depună mai mult efort. Dacă își revine, bine. Dacă nu, probabil că va merge la alt club și la alt antrenor"
Cristian Pustai, după meciul cu Voluntari

7pase de gol are Eric, cele mai multe de la Gaz Metan în acest sezon. E urmat de Alex Munteanu, cu 4

21de partide a bifat Eric la Gaz Metan în cele 24 de etape, marcând un singur gol

40de goluri în 160 de partide de campionat a înscris de-a lungul timpului Eric pentru Gaz Metan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rumunek
rumunek  •  22 Februarie 2017, 11:52

Nu sunt specialist in domeniul slabitului, insa pentru un sportiv sa slabeasca 6-7 kilograme in 10 zile, fara sa piarda din forta, cred ca e nevoie de o minune. Mai ales pentru unul cu tendinta de a fi supra-ponderal. O fi de la gaz sau poate l-a pus Pustai sa faca ceva exercitii de matematica?

turbozero
turbozero  •  22 Februarie 2017, 09:39

ma indoiesc ca a slabit atat.. mai degraba ii arde buza gazului dupa 3 puncte in ultimele 2 meciuri altfel pierde play-off-ul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează